Shiba Inu (SHIB) - Coin of the Week

Shiba Inu (SHIB) - Coin of the Week
Coin of The Week - Shiba Inu (SHIB) - Tradesilvania.com

Shiba Inu (SHIB) este un MEME Token care a captat interesul comunitatii de investitori blockchain intr-un mod generalizat. Acest token este privit de multi ca o varianta a Dogecoin, deoarece a fost inspirat din faimoasa rasa de caini Shiba Inu. In plus, ambele proiecte au fost create cu o abordare amuzanta.

Cu toate acestea, exista unele diferente tehnice semnificative intre cele doua proiecte. Echipa de dezvoltare anonima a lui Shiba Inu a denumit platforma "experiment in decentralized spontaneous community building." Ei au promovat proiectul ca o alternativa viabila la Dogecoin si chiar au numit token-ul "Dogecoin killer".

Istoric criptomoneda Shiba Inu (SHIB)?

Shiba Inu (SHIB) este o criptomoneda relativ noua, lansata in august 2020. Aceasta a fost creata de o echipa de dezvoltatori anonimi, care au fost inspirati de popularitatea meme-ului Shiba Inu si de succesul altor criptomonede precum Dogecoin.

Principalul dezvoltator se numeste Ryoshi. Conform propriilor sale postari, Ryoshi nu a pre-minat si nu detine vreun Shiba Inu. In mod unic, tokenul a fost lansat printr-un IEO Uniswap. Dezvoltatorii au blocat 50% din lichiditatea proiectului in pool-ul Uniswap. IEO (Initial Exchange Offering) este o metoda de finantare prin intermediul careia o criptomoneda noua este vanduta direct pe o platforma de exchange (bursa de criptomonede) catre investitori, prin intermediul unui proces de listare si vanzare coordonat de platforma.

In primele luni de la lansare, SHIB a avut o valoare mica, dar in luna aprilie 2021, a inceput sa creasca semnificativ in valoare, in mare parte datorita interesului crescut din partea investitorilor din lumea criptomonedelor. In acea perioada, SHIB a fost inclus intr-o lista de investitii recomandate inclusiv de Elon Musk.

In general, SHIB este considerata o criptomoneda cu risc ridicat, iar investitorii trebuie sa fie atenti la aceste fluctuatii si sa isi faca propria cercetare inainte de a decide sa investeasca in acest MEME Tokens. Aceste tipuri de criptomonede sunt mult mai predispuse influentelor de tip FOMO, datorita cresterii generalizate a interesului general fata de token.

Cum functioneaza criptomoneda Shiba Inu?

Shiba Inu este o criptomoneda bazata pe Ethereum care utilizeaza tehnologia blockchain pentru a inregistra tranzactiile si a mentine un registru public descentralizat al acestora. Criptomoneda este cunoscuta pentru faptul ca are o valoare mica si o cantitate mare de monede in circulatie. Shiba Inu se bazeaza pe un sistem de contracte inteligente care permit utilizatorilor sa trimita si sa primeasca monede digitale. Aceasta poate fi achizitionata prin intermediul unor platforme de tranzactionare de criptomonede.

In ceea ce priveste securitatea, SHIB foloseste criptografie puternica pentru a proteja tranzactiile si a asigura anonimatul utilizatorilor. De asemenea, blockchain-ul Ethereum este considerat una dintre cele mai sigure si stabile retele blockchain de pe piata, ceea ce sporeste si mai mult increderea in SHIB.

Avantajele criptomonedei Shiba Inu (SHIB)

Ecosistemul Shiba Inu sustine un incubator de arta NFT si o bursa descentralizata numita Shibaswap. In general, SHIB ofera o platforma solida si securizata pentru transferul si stocarea de valoare digitala, cu posibilitatea de a fi integrata in diverse aplicatii DeFi si NFT, si cu un plan de viitor pentru imbunatatirea eficientei prin intermediul proiectului Shibarium.

Afla mai multe despre Aplicabilitatea Shiba Inu, Scalabilitate Shiba Inu, Securitatea Shiba Inu precum si planurile viitoare ale proiectului  dar si cum poti achizitiona moneda si la ce pret, pe pagina dedicata Shiba Inu.

Criptomoneda Shiba Inu (SHIB) in 2023

Noi date arata ca peste un milion de tranzactii au fost deja efectuate pe Puppynet, testnet-ul solutiei de scalare layer-2 mult asteptata de Shiba Inu, numita Shibarium. Conform scanerului blockchain Blockscout, 1.076.331 de tranzactii au avut loc pe testnet-ul Shibarium din momentul lansarii sale in forma beta la finalul lunii martie 2023.

Indicatori Shiba Inu (SHIB)

Market Cap Shiba Inu: 6.1 miliarde EURO
Pret Shiba Inu azi: 0.00001045 EURO
Volum de tranzactionare Shiba inu (24 ore): 529 milioane EURO

Comunitate Shiba Inu (SHIB)

https://twitter.com/Shibtoken

Cele mai noi stiri despre Shiba Inu (SHIB)

04 aprilie 2023 - SHIB creste cu peste 15% dupa ce Doge inlocuieste Logo-ul Twitter.

Shiba Inu fiind un Meme Coin, este in principal afectata de informatiile din presa si de efectul pe care comunicarile senzationale le au asupra comunitatii. Astfel, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului 2023 pentru SHIB, este efectul pe care l-a avut asupra pretului acestuia, shimbarea de catre Elon Musk a siglei Twitter intr-o imagine care afiseaza cainele Doge (4 aprilie 2023).

Legatura dintre Shiba Inu si Doge Coin este evidenta, ambele tokenuri fiind inspirate de caini, efectul fiind imediat atat asupra volumului de tranzactionare cat si a pretului.

Cum cumpar criptomoneda Shiba Inu (SHIB)

Pe platforma Tradesilvania poti sa cumperi si sa vinzi criptomoneda SHIB sau alte tipuri de criptomonede, precum Ethereum (ETH),  Solana (SOL), Bitcoin (BTC), MultiversX  (EGLD).

Creeaza-ti cont si cumpara criptomoneda Shiba Inu (SHIB) pe platforma premium de investitii crypto din Romania!