Știri blockchain & cripto-Jocul lui Samson Mow, Infinite Fleet a strâns 3.1 milioane $ pe BnkToTheFuture - Platformă de tranzacționare de artă digitală creștere în volum de 365% - Pavel Durov neagă că ar vinde Telegram în urma eșecului TON – 29-09-2020

Conform unei declarații a Pixelmatic, jocul creat de Samson Mow, CSO al Blockstream și totodată CEO al Pixelmatic a strâns 3.1 milioane $ pe platforma globală de investiții online ...

Știri blockchain & cripto-Jocul lui Samson Mow, Infinite Fleet a strâns 3.1 milioane $ pe BnkToTheFuture - Platformă de tranzacționare de artă digitală creștere în volum de 365% - Pavel Durov neagă că ar vinde Telegram în urma eșecului TON – 29-09-2020

Jocul lui Samson Mow, Infinite Fleet a strâns 3.1 milioane $ pe BnkToTheFuture

Jocul de aventuri spațiale al Pixelmatic, Infinite Fleet a strâns mai mult de 3 milioane de $ în 24h, de la investitori precum Adam Back și Charlie Lee.

Conform unei declarații a Pixelmatic, jocul creat de Samson Mow, CSO al Blockstream și totodată CEO al Pixelmatic a strâns 3.1 milioane $ pe platforma globală de investiții online BnkToTheFuture, prin vânzarea de tokeni EXO.

O rundă privată de finanțare, condusă de creatorul Litecoin (LTC), Charlie Lee, CEO-ul Blockstream, Adam Back și gazda Keiser Report, Max Keiser, a depășit țelul de 3 milioane de $, după ce distribuirea de tokeni de pe BnkToTheFuture s-a terminat într-un interval de 24h.

Monedele utilizate în joc, INF sunt în blockchain, dar nu necesită ca jucătorii să dețină cunoștințe aprofundate despre criptomonede, decât dacă aceștia hotărăsc să transfere activele în afara jocului. Compania va face token-ul disponibil pentru tranzacționare în exchange-uri cripto, la scurt timp după lansarea jocului.

Mow a spus că, „Infinite Fleet va fi primul joc video care va reuni cu adevărat gaming-ul și activele cripto.” (Sursa EN)

Platformă de tranzacționare de artă digitală are o creștere în volum de 365%

Piața de artă digitală „SuperRare” a trecut de 1.6 milioane de $ în volumul schimburilor comerciale cumulative, întrucât cumpărătorii devin mai confortabili cu conceptul de artă vândută sub formă de tokeni nefungibili. Piața a început anul cu un volum de vânzări pe platformă, de 344 000 $, dar această sumă a crescut de aproape patru ori în următoarele șapte luni.

Artiștii își pot semna lucrările digital în cadrul platformei, prin crearea unui certificat tokenizat, înainte de a introduce opera într-o licitație online. Colecționarii pot apoi cumpăra și recomercializa operele, pe piețele secundare.

Un token nefungibil (NFT) este un tip specific de activ digital, unde fiecare token are un identificator unic. Aceștia pot fi utilizați pentru a reprezenta drepturi de proprietate pentru orice, de la obiecte de colecție digitale și până la opere de artă. Standardul actual utilizat de acest tip de tokeni este ERC-721, care este bazat pe Ethereum.

Pentru artiști, acești NFT oferă de asemenea o nouă modalitate de a-și crește câștigurile în timp, prin intermediul sistemelor structurate de redevențe. SuperRare aplică un comision de bază de 15%, restul de 85% mergând la creator – dar ceea ce este și mai atractiv pentru artiști este taxa de redevență de 10 % de pe piețele secundare. (Sursa EN)

Pavel Durov neagă că ar vinde Telegram în urma eșecului TON

Pavel Durov, CEO-ul popularei platforme de mesaje criptate, Telegram a negat zvonurile că s-ar pregăti să vândă compania, după eșecul proiectului său blockchain.

Conform unui articol al publicației tech iXBT, compania de internet rusească Mail.ru este una dintre părțile interesate de achiziționarea Telegram, iar o altă parte ar fi reprezentată de un miliardar rus, a cărui identitate nu este momentan cunoscută. Conform surselor, informația a fost împărtășită de brokerul și analistul rus, Kirill Promzin.

La scurt timp după ce a fost publicat anunțul celor de la iXBT, CEO-ul Telegram a oferit o declarație oficială privind măsura SUA împotriva TikTok. Într-o postare pe Telegram, Durov a declarat că Telegram „a refuzat întotdeauna ofertele” de a vinde operațiuni ale sale în anumite țări.

Acesta a mai adăugat că, „Nu vindem Telegram – nici parte din ea, nici ca întreg. Aceasta va fi întotdeauna poziția noastră.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.