Știri blockchain & crypto - „12 Days of Zombie Christmas” va scoate la licitație orori NFT pentru sărbători, în scopuri caritabile - Un nou parteneriat ridică interesul pentru blockchain în industria muzicii – 28-01-2021

Darren Kleine, cunoscut majorității oamenilor drept DKleine este un artist NFT axat pe o nișă aparte – Zombi. Operele sale includ ...

Știri blockchain & crypto - „12 Days of Zombie Christmas” va scoate la licitație orori NFT pentru sărbători, în scopuri caritabile - Un nou parteneriat ridică interesul pentru blockchain în industria muzicii – 28-01-2021

„12 Days of Zombie Christmas” va scoate la licitație orori NFT pentru sărbători, în scopuri caritabile

Darren Kleine, cunoscut majorității oamenilor drept DKleine este un artist NFT axat pe o nișă aparte – Zombi. Operele sale includ zombi crypto, zombi din sfera politică, precum și imagini cu Salvador Dali ca zombi. Zombi de toate formele, mărimile și orientările! Dacă este verde, dezmembrat și iubește gustul savuros de creier, atunci este gata de tokenizare, cel puțin în viziunea Dl. Kleine.

Ceea ce a pornit ca o afirmație cvasi-politică acum câteva luni în urmă (primul său zombi NFT a fost Donald Trump în descompunere, candidând încă pentru președinție în 2040) a înflorit într-o estetică aparte, maturizată. Luând în calcul popularitatea în creștere de pe piețele blockchain, precum Open Seași Known Origin, Kleine a concluzionat că perioada sărbătorilor este un moment splendid pentru a aduce puțină pace și bunăvoință pentru toată lumea.

Kleine va lista primul set din cele 12 NFT-uri cu tematică de Crăciun, în cadrul unei serii intitulate „The 12 Days of Zombie Christmas”, iar 80% din profit va merge către acțiuni caritabile pentru copii. Fiecare operă de artă din aceste serii cu ediție unică va înfățișa câte o scenă dintr-un film clasic de sărbători, dar cu o orientare macabră – toate personajele fie sunt zombi, fie vor deveni zombi, curând.

„Nu le schimb foarte mult. Le schimb suficient cât să fie ușor inconfortabile, dar încă există bucurie în ele. Încă există ceva frumos în ele,” a explicat Kleine, în cadrul unui interviu.

Opera acestuia a trecut la un alt nivel de entuziasm odată ce s-a decis să creeze The 12 Days of Zombie Christmas, într-un efort de a strânge fonduri, pentru asociații caritabile. Seria, ce va fi vândută la licitație pe piața Open Sea NFT va împărți 80% din profit între 12 asociații caritabile diferite. Acesta lucrează cu The Giving Block, o asociație non-profit axată în mod special pe a ajuta asociațiile caritabile să accepte donații bazate pe criptomonede, astfel încât să se asigure de faptul că donațiile sunt distribuite în mod corespunzător. (Sursa EN)

Un nou parteneriat ridică interesul pentru blockchain în industria muzicii

Un nou parteneriat între protocolul blockchain axat pe muzică, Utopia Genesis Foundation și platforma de emitere de garanții digitale, STOKR face clar faptul că cele două companii urmăresc să crească nivelul competițional în industria muzicii sprijinite de blockchain.

În cadrul unui comunicat de presă al Utopia Genesis, compania a expus o serie de modalități, prin care colaborarea ar ajuta artiștii să își tokenizeze și să își securizeze munca, precum și să permită ascultătorilor accesul la mijloace unice de investiții.

Comunicatul afirmă că parteneriatul Utopia Genesis cu STOKR „va permite artiștilor să tokenizeze active și să creeze garanții sau titluri de creanță pentru lansare de albume prin crowdfunding, pentru obiecte colecționabile, bunuri, etc.” și va permite de asemenea artiștilor să „vândă comunității, o cotă-parte din profitul obținut din munca lor.”

În cadrul unui interviu, Daniele Sestagalli, directorul de strategie al Utopia Genesis a subliniat faptul că viziunea pe termen lung asupra colaborării este de a „face primul pas spre crearea unei piețe de capital descentralizate, pentru muzică,” una de care vor beneficia atât artiștii, cât și fanii acestora. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.