Stiri blockchain si cripto – Asociatia Libra deschide programul bug bounty – Licente de broker-dealer si politici AML in Elvetia – 28.08.2019

Asociatia Libra deschide programul bug bounty

Asociatia Libra a deschis programul de tip “bug bounty” (sistem de raportare a vulnerabilitatilor in securitate in schimbul recompenselor), in prealabil lansarii criptomonedei Libra din 2020.

In anuntul de pe site-ul Libra in 27 august, s-a subliniat faptul ca expansiunea programului  va promova valori importante pentru Asociatia Libra, precum “deschidere, transparenta si acces global”, si va asigura rezolvarea problemelor minimale pana in data lansarii.

Asociatia a mai mentionat ca se asteapta ca deschiderea programului bug bounty sa incurajeze mai multi oameni cu diverse aptitudini si din medii variate sa testeze securitatea blockchain-ului Libra. (Sursa EN)

Elvetia acorda licente pentru doua companii blockchain dar ingusteaza politicile AML si KYC

Inca doua companii blockchain elvetiene au primit licente de broker-dealer, precum si o avertizare din partea statului. Autoritatea Elvetiana de Supraveghere a Pietei Financiare (FINMA), care prevede toata activitatea financiara din tara, doreste sa se asigure ca Elvetia are o industri blockchain cinstita. Astfel, institutia a emis noi orientari legate de felul in care companiile blockchain trebuie sa se conformeze politicilor Anti Spalare de Bani (AML) si Know Your Customer (KYC) ale tarii.

Orientarile acopera toti furnizorii de criptomonede: exchange-uri, portofele, case de brokeraj si altele. Toate regulile AML si KYC care s-au aplicat entitatilor financiare se aplica companiilor blockchain, iar incercarile de a se eschiva de la aceste obligatii pot avea consecinte grave. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S