Stiri Blockchain si cripto –Bitcoin a coborât sub pragul de 7000 dolari -24.11.2019

Stiri Blockchain si cripto –Bitcoin a coborât sub pragul de 7000 dolari -24.11.2019

Prețul Bitcoin a scăzut sub pragul de 7.000 de dolari - cel mai scăzut nivel din luna mai 2019. Următoarele pierderi se pot extinde până la susținerea canalului la 6.800 de dolari, cu un indicator grafic grafic săptămânal care raportează cea mai puternică poziție în curs din luna martie.

Scăderea Bitcoin se datorează caracterului volatilalpieței digitale,dar și turbulențelor produse de SUA,UE și China care sunt sceptice față de dezvoltarea și generalizarea utilizării criptomonedelor, de teama ca acestea să nu fie manevrate de criminalitatea organizată pe plan mondial.

Graficele zilnice raportează condiții de vânzare. În consecință, s-a produs un salt minor la 7.500 de dolari care ar putea fi observat înainte de o scădere mai profundă.

O pauză de peste 8.231 de dolari este necesară pentru a invalida configurarea maximelor mai mici și pentru a confirma o inversare a urcărilor pe termen scurt. Perspectiva, conform graficului săptămânal, ar reveni pe trend ascendent odată ce RSI va trece peste 53.00.

Prețul Bitcoin a scăzut vineri la un nivel minim de șase luni, cu un indicator tehnic urmărit pe scară largă raportând cea mai puternică scădere înregistrată în ultimele opt luni.

Numărul unu pe piața criptomonedelor după valoarea de piață, Bitcoin a scăzut la 7.009 USD pe Bitstamp la 10:05 UTC - cel mai scăzut nivel din 17 mai - ștergând întregul trend de la 7.293 dolari la 10.350 dolari în octombrie.BTC a recuperat ușor și se tranzacționează la 7.220 dolari, cu 8% mai puțin în 24 de ore.

Valoarea în scădere pare durabilă, întrucât indicele de rezistență relativă săptămânal (RSI) - un indicator utilizat pentru a confirma tendințele pieței și condițiile de pre-cumpărare și vânzare - a scăzut la 43,00, cea mai scăzută citire de la mijlocul lunii martie. O citire sub 50 indică condiții dure. Deci, pare sigur să spunem că sentimentul pieței este extrem de violent.

Totuși, este clar că deprecierea Bitcoin nu va fi de lungă durată, fiindcă lumea se pregătește pentru viitorul BitcoinHalving, preconizat să aibă loc în mai 2020. În plus, tot mai mulți innvestitori sunt atrași de criptomonede și de piața digitală. În plus, Bitcoin este cea mai populară criptomonedă de pe piață și nu se lasă ușor învinsă.(Sursa En)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S