Bitfury devine miner cripto

Grupul Bitfury ar putea fi incurand cunoscut atat ca firma de minat cripto, cat si ca agent pentru minatul de informatii. Intr-un interviu cu Reuters, co-fondatorul si directorul executiv al firmei, Valery Vavilov, a spus ca Bitfury a lansat o divizie AI (inteligenta artificiala) pentru a procesa cantitatea mare de date a lumii de pe internet si a obtine valoare din aceasta. Vavilov a mentionat, de asemenea, ca 98% din suma totala de date stagneaza, asteptand sa fie analizate.

Analizele de date efectuate de Bitfury vor utiliza blockchain, motivul fiind nevoia de incredere in datele procesate si analizate. (Sursa EN)

FumbleChain, blockchain-ul eronat cu intentie

FumbleChain, un blockchain defectuos in mod intentionat, a fost introdus saptamana trecuta la evenimentul Black Hat SUA. Scopul proiectului, creat de compania Kudelski, este cel de a oferi o educatie mai aprofundata in legatura cu blockchain si securitatea acestui tip de platforma, care se aplica atat programatorilor cat si profesionistilor in securitate.

Proiectul are capacitatea de a ajuta utilizatorii sa atinga scopuri in cunostintele despre tehnologie precum invatarea despre blockchain, programarea sistemelor blockchain si antrenarea abilitatilor de a proteja ecosistemele blockchain, folosind o metoda distractiva de tip “capture the flag”. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S