Facebook a dezvaluit cateva dintre monedele fiat care vor sprijini Libra

Facebook, care incearca momentan sa primeasca aprobarea reglementara pentru proiectul Libra, a impartit detalii despre rezervele de backing ale proiectului. Conform unui raport din 9 septembrie, Facebook a discutat cu senatorii Statelor Unite aspectele rezervelor pentru Libra stablecoin (un tip de criptomoneda valorata printr-o valuta de rezerva, comoditate sau algoritm).

Libra va fi sprijinita de cateva valute nationale, inclusiv, dolarul american, euro, yen, lira sterlina si dolarul singaporean. Totusi, yuamul chinezesc s-ar putea exclude din grupul de monede de rezerva. (Sursa EN)

Prima Oferta Publica Initiala (IPO) pe un blockchain

Astazi, 10 septembrie 2019, este ziua care marcheaza prima oferta publica initiala (IPO) care foloseste un blockchain, cu exchange-ul national de actiuni din Seychelles care vinde actiuni tokenizate catre investitorii din intreaga lume.

Actiunile sunt disponibile pe platforma exchange-ului MERJ, precum si prin Jumpstart si custodianul cripto, Prime Trust, si platforma engleza pentru strangere de fonduri Globacap. MERJ a emis 1,652,893 de actiuni noi la  pretul de $2.42 pentru fiecare, cu scopul de a strange $4 milioane pentru a-si finanta expansiunea. Actiunile sunt tokenizat pe blockchain-ul public Ethereum. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S