BMW, Renault, GM, Honda si Ford proiect blockchain pentru vehicule

Cativa dintre cei mai mari producatori de automobile din lume vor incepe un proiect pilot pentru o platforma blockchain de identificare a vehiculelor. Proiectul le va permite soferilor de masini electrice sa plateasca taxe de parcare, taxe de intretinere, taxe pentru serviciile de oprire de odihna si taxe de autostrada, toate mai rapid si mai eficient, fara a fi nevoiti sa foloseasca bani cash sau carduri de credit/debit. Toate acestea vor fi platite atunci cand isi conecteaza masinile la bateriile de reincarcare.

Incepand cu luna noiembrie in SUA, BMW, Renault, General Motors, Honda si Ford vor folosi solutii de identificare digitala prin senzori via o platforma blockchain. Aceasta le va permite verificarea datelor inclusiv proprietatea vehiculelor si istoricul de servicii. (Sursa EN)

Sedinta de inaugurare Libra

Asociatia Libra, organul de guvernare a mondei digitale Facebook, a avut sedinta de inaugurare ieri, 14 octombrie in Geneva, Elvetia. Conform unui raport Reuters, grupul si-a reafirmat interesul in crearea unui stablecoin care va fi echilibrat de o suma de valute fiat stabile si variate.

Majoritatea decizilor importante vor necesita un vot majoritar al consiliului de guvernare, in timp ce schimbarile propuse referitoare la membri sau administrarea rezervei trebuie sa treaca de doua treimi din voturi. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S