Samsung Galaxy Note 10 portofel cripto

Sursele media coreene confirma ca cel mai recent device Samsung, telefonul-tableta Galaxy Note 10 va include un portofel cripto. Noul “phablet” va fi lansat maine, 7 august, si probabil va avea aceeasi tehnologie hardware pentru portofele digitale precum Galaxy S10, lansat tot anul acesta.

Este foarte probabil ca Samsung sa includa un portofel cripto in toate telefoanele mobile si tabletele pilot care vor fi lansate din viitorul apropiat, inclusiv Galaxy Fold, care va aparea in magazine in septembrie anul acesta. (Sursa EN)

Noi aplicatii pe Samsung Blockchain Keystore

Alte noutati pentru Samsung si lumea blockchain sunt noile aplicatii decentralizate din piata de aplicatii online Blockchain Keystore. Samsung a adaugat 12 noi aplicatii decentralizate (dapps) pe Keystore, un numar care a crescut de la cele patru dapps initiale create la lansarea pietei online in martie 2019. Cele patru aplicatii includeau un portofel cripto cu parola, un joc, o aplicatie social media si o aplicatie de facturare.

Cele 12 noi produse variaza de la noua aplicatie social media Anpan la aplicatia de entertainment The Hunters, perpetuand reputatia gigantei companii Samsung de initiator al tehnologiei mobile in lumea cripto si blockchain. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S