Un actor de la Hollywood lanseaza un fond tokenizat pentru productii de filme

Liechtenstein Cryptoassets Exchange (LCX) va tokeniza un fond pentru filme impreuna cu actorul de la Hollywood, Dr. Wesley Snipes. Partenerii vor lansa o oferta de security token (STO) prin platforma si infrastructura blockchain a LCX. “Daywalker Movie Fund” (DMF), fondul tokenizat in valoare de $25 milioane va investi in productii viitoare de filme si serii TV produse de Dr. Snipes si studioul sau, Maandi House.

Lansarea unui STO va cobori barierele de intrare pentru investitorii institutionali si individuali, permitandu-le fanilor sa investeasca impreuna cu producatorii Hollywood instituiti. Toate profiturile vor fi reinvestite in tokenul DMF pentru a-I stabili o valoare pe termen lung. (Sursa EN)

Telegram a emis codul pentru efectuarea de noduri in blockchain TON

Proiectul blockchain de la Telegram, TON, a intrat in ultimul stadiu de pregatire inainte de a intra in direct.

Codul pentru a efectua un nod blockchain a fost emis pe portalul de testare a retelei, iar acum programatorii si membrii comunitatii interesati in blockchain-ul aplicatiei de mesaje pot incepe sa lucreze la un nod intreg, un nod vaidator si la blockchain explorer. Lansarea a fost asteptata in data de 1 septembrie, dar a fost amanata datorita unor factori necunoscuti. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S