Stiri Blockchain si cripto – Liechtenstein aproba Legea Blockchain – Versiunea beta publica a platfromei de streaming Audius – 08.10.2019

Stiri Blockchain si cripto – Liechtenstein aproba Legea Blockchain – Versiunea beta publica a platfromei de streaming Audius – 08.10.2019

Parlamentul Liechtenstein aproba Legea Blockchain

Parlamentul din Liechtenstein a aprobat unanim Legea privind Tokeni si Entitati care Furnizeaza Servicii pe Baza Tehnologiilor de Incredere (TVTG), cunoscuta si ca Blockchain Act.

In data de 3 octombrie, Parlamentul a aprobat legea, care are ca scop imbunatatirea protectiei investitorilor, combaterea spalarii de bani si stabilirea claritatii. Noua lege va intra in vigoare incepand din 1 ianuarie 2020. Anuntul Parlamentului sustine ca aceasta lege va transforma Liechtenstein in prima tara cu reglementari cuprinzatoare ale economiei de tokeni.

Legea va reglementa probleme in legea civila legate de protectia clientilor si a bunurilor, si va stabili o supraveghere adecvata a diferitilor furnizori de servicii din economia de tokeni. (Sursa EN)

Platforma decentralizata de streaming, versiune beta publica

Platforma de streaming audio, Audius, a lansat versiunea beta publica. Scopul platformei este de a pune artistii in legatura cu fanii, permitandu-le sa impartaseasca si sa descopere continut audio usor si rapid. Artistii au posibilitatea de a publica muzica la alegere, fara presiunea influentei corporatiste. Platforma este controlata de comunitate si rezistenta la cenzura.

Un numar de artisti sustin proiectul, fiind deja inscrisi ca membrii ai unui comitet consultativ. Ei includ nume precum Deadmau5, Zeds Dead si Stafford Brothers. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S