Manny Pacquiao lanseaza propria criptomoneda

Campionul de box filipinez Manny Pacquiao si-a lansat propria criptomoneda, conform raportului din South China Morning Post din 1 septembrie. Acesta a avut sustinerea unor investitori privati precum Michael Owen, jucatorul faimos de fotbal, si Sheikh Khaled bin Zayed al-Nahyan, membru al familiei domnitoare din Abu Dhabi.

Token-ul numit “Pac” va fi listat pe Exchange-ul Global de Oferte Crypto (GCOX) din Singapore, permitand achizitionarea de marfa si interactionarea cu Pacquiao a fanilor via social media. Fondatorul si directorul GCOX spune ca token-ul este intentionat atat strangerii de bani, cat si construirii unui ecosistem de tokeni. (Sursa EN)

Demonstratia aplicatiei care te plateste pentru informatii auto

Mai devreme anul acesta, furnizorul auto Continental a lansat o platforma telematica pentru a incarca informatii ale vehiculelor pe un blockchain, oferind mai mult control asupra datelor pe care producatorii le pot impartasi cu parti terte. Recent, Continental a intrat intr-un parteneriat cu Hewlwtt Packard Enterprise si Crossbar.ro pentru a crea o demonstratie a unei aplicatii care ar plati soferii pentru furnizarea de informatii despre locurile de parcare vacante pe strada.

Aplicatia Earn As You Ride (Castiga In Timp Ce Conduci) necesita consimtamantul soferului pentru a folosi datele adunate din senzorii masinii. cu aprobarea soferului, aplicatia detecteaza locurile de parcare libere si ocupate de-a lungul drumului si orice miscare semnalata cand alte vehicule ies din spatiile de parcare. Datele sunt impartasite in timp real cu producatorul, care le distribuie ulterios cu o parte terta pentru a porni aceste servicii de “Parcari Conectate”. La sfarsitul cursei, soferul este platit in criptomonede pentru informatiile pe care le-au oferit. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S