Inca un pas spre adoptie blockchain: Samsung si Lympo

Aplicatia gratuita Samsung Health a intrat intr-un parteneriat cu startup-ul blockchain Lympo. Conform website-ului Lympo, cele doua companii au inceput un program numit “Healthy Habits Month”, care va dura din 15 octombrie pana in 19 noiembrie. In timpul acestei perioade, scopul programului pentru cetatenii din SUA este ca acestia sa se obisnuiasca treptat sa adopte un stil de viata mai sanatos.

Participantii vor fi recompensati in criptomonede Lympo (LYM) pentru alagerile si activitatile sanatoare pe care le fac (sport, dieta, program de somn), si pot folosi aceste monede pe aplicatia Lympo pentru a cumpara cupoane sau articole sport. Monedele LYM pot fi de asemenea transferate in portofelul blockchain Samsung. (Sursa EN)

Tara Galilor dezvolta propria criptomoneda

Tara Galilor planuieste testarea si lansarea propriei criptomonedei pentru a da avant economiei de Intreprinderi Mici si Medii (SME). Stirile locale au raportat ca Guvernul Tarii Galilor a acordat 100,000 lire sterline din Fondul pentru Provocari in Economia Fundamentala (Foundational Economy Challenge Fund) pentru a dezvolta sistemul. Fondurile vor acoperi atat o consultatie cat si un program pilot in Tara Galilor de Nord.

Ideea din spatele proiectului este bazata pe Sardex: un sistem de credite mutual implementat in Sardinia. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S