A doua investitie Visa in crypto

Visa inregistreaza a doua investitie intr-un proiect crypto, conducand o runda de finantare de $40 milioane a startup-ului Anchorage, care a primit anterior o investitie de $17 milioane de la Andreessen Horowitz.

Noile fonduri vor fi folosite in misiunea celor de la Anchorage de a oferi o alternativa la retinerile institutionale pe baza de cold-storage (fara conexiune la internet, de exemplu protofele hardware) pentru a asigura securitatea monedelor clientilor lor. Compania va implementa un sistem in care depozitarea de criptomonede se va baza pe aprobari multiple si examinari umane, precum si software biometric. (Sursa EN)

Colaborarea Neo - Ontology pentru crearea unui cross-chain international

Conform anuntului oficial dintr-o sedinta a companiei Neo, aceasta s-a unit cu Ontology pentru a construi bazele Internetului de ultima generatie. Ambele platforme blockchain chineze colaboreaza pentru a formata o platforma internationala cross-chain (o retea care permite ca mai multe blockchain-uri sa comunice si sa tranzactioneze intre ele).

Se crede ca aceasta noua colaborare va creste industria in general, prin stabilirea unui protocol de interoperabilitate eficient. Contributia Ontology va consta in construirea unei arhitecturi decentralizate pentru identitate, iar Neo va suporta responsabilitatea crearii unor componente si protocoale pentru a suporta monedele srypto. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S