Știri Blockchain și Crypto - O nouă platformă de tranzacționare în Asia - 2020-04-07

Unul dintre exchange-urile destinate comercianților profesioniști a fost inaugurat de una dintre cele mai importante platforme de active digitale din Asia.

Știri Blockchain și Crypto - O nouă platformă de tranzacționare în Asia - 2020-04-07

Unul dintre exchange-urile destinate comercianților profesioniști a fost inaugurat de una dintre cele mai importante platforme de active digitale din Asia.OSL Exchange oferă o conectare la o singură platformă pentru utilizatori, precum și un tablou de bord central care reunește servicii de tranzacționare, brokeraj, custodie asigurată și portofel.

O „interfață de ultimă generație, modulară” permite, de asemenea, utilizatorilor să achiziționeze și să vândă unele dintre cele mai cunoscute active digitale din lume, în schimbul unor dolari americani și a unor monede stabile.

OSL este membru al grupului BC, „singura companie fintech și active active digitale”, auditată de o firmă Big Four. Lansarea urmează un proces amplu la care au participat partenerii comerciali și investitorii.

Wayne Trench, directorul general al OSL, a declarat: „Cu funcția de conectare unică, permitem clienților noștri să tranzacționeze și să interacționeze fără probleme între serviciile noastre de intermediere OTC, să facă schimb și să asigure cel mai bine nevoile lor. Clienții au o călătorie la bord, o singură autentificare și un canal bancar pentru toate produsele. ”

Motorul său care se potrivește pe piață poate procesa sute de mii de comenzi pe secundă, oferind niveluri scăzute de latență care permit tranzacțiile să fie decontate instantaneu, notează compania.

OSL Exchange acceptă de asemenea atât protocolul eXchange Financial Information, cât și conectivitatea API REST (sau Transfer Representative State Transfer), precum și colocarea la cerere.

Matt Long, șeful de distribuție al OSL, spune că „o creștere dramatică suplimentară” ar putea fi pe calea activelor digitale, pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de a treia jumătate a Bitcoin în mai.

El a susținut că măsurile de reglementare la nivel mondial înseamnă că BTC începe să fie validată în ochii finanțatorilor care au păstrat anterior distanța - preconizând că, pe măsură ce cea mai mare criptocurrență din lume va ieși din umbră, instituțiile vor „intra în lupte cu încredere deplină : „Bitcoin, Ethereum și alte active digitale vor deveni o componentă standard a portofoliilor administratorilor de active. În special, ne putem aștepta ca băncile să înceapă să scoată propriile monede pe piață. ”

Ilustrând de ce este importantă lansarea de platforme, cum ar fi OSL Exchange, raportul său a adăugat: „Este dificil să exagerezi importanța APAC pentru piețele de criptomonede. APAC găzduiește cel mai mare număr de schimburi de top, primește cel mai mult bitcoin, tranzacționează cel mai mult volum și este o forță motrice în adoptarea de monede stabile. "

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.

Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.