Știri Blockchain și Crypto- bitFlyer va tranzacționa token-uri Brave- Centrul Chinez pentru Dezvoltare a Informațiilor și Industriei a lansat un nou indice de evaluare a tehnologiei Blockchain - 05-05-2020

Unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede din Japonia și unul dintre cei mai mari brokeri Bitcoin din toată lumea au anunțat că va adăuga o nouă monedă pentru tranzacționare

Știri Blockchain și Crypto- bitFlyer va tranzacționa token-uri Brave- Centrul Chinez pentru Dezvoltare a Informațiilor și Industriei a lansat un nou indice de evaluare a tehnologiei Blockchain - 05-05-2020

bitFlyer va tranzacționa token-uri Brave

Unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede din Japonia și unul dintre cei mai mari brokeri Bitcoin din toată lumea au anunțat că va adăuga o nouă monedă pentru tranzacționare.

Într-un comunicat de presă din 9 aprilie, exchange-ul bitFlyer a declarat că va începe să tranzacționeze  token-urile lui Brave în Japonia. Au trecut patru luni pentru că BitFlyer a listat o nouă monedă de când a acceptat Ripple (XRP) în decembrie 2019.

BAT a fost recent aprobată de FSA pentru tranzacționare. Moneda GMO, un alt schimb înregistrat la FSA, tocmai a început să o tranzacționeze luna trecută.

Cu o mare parte a lumii limitându-și expunerea la COVID-19 prin autoizolare în case, Brave a înregistrat o creștere a numărului de utilizatori. O parte din motivul succesului lui Brave a fost devotamentul său pentru confidențialitatea utilizatorilor. Comercializate ca un rival al Google Chrome orientat către confidențialitate, eforturile browserului de a proteja datele persoanelor fizice au văzut numărul lor de utilizatori dublu între 2018 și 2019.

Token-urile sale sunt la fel de populare în rândul utilizatorilor, browserul vânzând BAT în valoare de 35 de milioane de dolari în mai puțin de un minut pentru o ofertă inițială de monede din 2017. Un alt exchange de criptomonede, GMO Coin, a început de asemenea să tranzacționeze BAT pentru piața japoneză din Match.(Sursa EN)

Centrul Chinez pentru Dezvoltare a Informațiilor și Industriei a lansat un nou indice de evaluare a tehnologiei Blockchain

Institutul de cercetare Blockchain, condus de Centrul Chinez pentru Dezvoltare a Informațiilor și Industriei (CCID), a lansat cel de-al 17-lea Indice de evaluare a tehnologiei public blockchain pe 10 aprilie.

Indexul se află pe locul 37 dintre cele mai utilizate blockchain-uri publice, evaluându-le sub trei criterii diferite: tehnologie de bază, aplicabilitate și creativitate. Clasamentul fiecărui proiect este apoi decis pe baza sumei punctajelor sale în toate cele trei secțiuni.

Conform celui mai recent indice, EOS ocupă cel mai performant proiect de blockchain, în timp ce cel mai utilizat blockchain, Bitcoin, a coborât pe trei locuri și acum ocupă locul 14 pe listă. Deși indicele general nu a fost în mare măsură afectat de pandemia COVID-19 globală, „actualizarea proiectelor de lanțuri publice selectate a încetinit.”

La fel ca clasamentul precedent, EOS, Tron și Ethereum păstrează primele trei locuri pe listă rezervate pentru ei înșiși. Cu toate acestea, conform indicelui tehnologic de bază, Tron și IOST se situează pe locul 2 și 3, după EOS. Indicele de aplicabilitate situează  Ethereum ca proiect de top, urmat de Tron, Nebulas și Xiaoyi. Cel mai mare scor sub indicele creativității rămâne  pentru Bitcoin, EOS, Ethereum și Application Chain. BitShares a apărut ca cel mai performant proiect, crescând cu 11 locuri și ajungând pe locul 13. Big Zero, Dash și NashChain au înregistrat, de asemenea, îmbunătățiri substanțiale ale rangului lor în timp ce au crescut cu 6, 5 și 4 locuri.

Indicele general de tehnologie de bază a înregistrat o ușoară înclinație comparativ cu indicele precedent, în timp ce atât aplicabilitatea, cât și indicii de creativitate au înregistrat creșteri minore. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.