Știri Blockchain și Crypto – Canada va folosi Blockchain pentru a superviza producția de oțel - O nouă aplicație mobilă pentru tranzacționarea criptomonedelor, dezvoltată de Huobi Group

Autoritățile canadiene au aprobat finanțarea a două firme blockchain, Peer Ledger și Mavennet, pentru a crea o platformă care să permită urmărirea producerii oțelului, a raportat Ledger Insights pe...

Știri Blockchain și Crypto – Canada va folosi Blockchain pentru a superviza producția de oțel - O nouă aplicație mobilă pentru tranzacționarea criptomonedelor, dezvoltată de Huobi Group

Canada va folosi Blockchain pentru a superviza producția de oțel

Autoritățile canadiene au aprobat finanțarea a două firme blockchain, Peer Ledger și Mavennet, pentru a crea o platformă care să permită urmărirea producerii oțelului, a raportat Ledger Insights pe 9 martie.

Inovația, Știința și Dezvoltarea Financiară a Canadei (ISED), o inițiativă guvernamentală responsabilă cu promovarea cercetării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii canadiene, a adoptat această măsură, acordând ambelor companii 150.000 USD CAD.

Peer Ledger (bazat pe Halifax) și Mavennet (cu sediul în Toronto) vor lucra la un prototip de dovadă a conceptului (PoC) pentru trasabilitatea digitală a întregului proces al lanțului de furnizare a oțelului prin utilizarea tehnologiei blockchain și a inteligenței artificiale.

Potrivit Statista, Canada a produs mai mult de 13,4 milioane tone metrice de oțel doar în 2018. Platforma blockchain propusă, conform ISED, ar fi responsabilă de controlul și distribuirea în timp real a informațiilor despre disponibilitatea lanțului în cadrul industriei metalice naționale.

Conform unui studiu realizat de ISED în 2018, crearea unui mecanism care să permită trasabilitatea oțelului poate acoperi nevoia industriei de a produce într-un mod durabil și ecologic.

Entitatea guvernamentală canadiană și-a detaliat opiniile într-un studiu privind aplicarea blockchain-ului în domeniu: „Există o oportunitate pentru industria siderurgică canadiană de a pune în aplicare o nouă abordare de ultimă oră în ceea ce privește aprovizionarea cu oțel și inputuri și, prin urmare, stabilirea„ oțelului responsabil ”. Acest obiectiv ar putea fi atins printr-un mecanism riguros de urmărire în întreaga industrie în cadrul lanțului de furnizare și printr-o transparență sporită. "

Peer Ledger este cunoscut pentru dezvoltarea unei platforme MIMOSI SaaS bazate pe blockchain pentru aprovizionare responsabilă, în general axată pe urmărirea producției de metale, inclusiv aur.

În cazul Mavennet, acest anunț a venit că Departamentul de Securitate Interioară al SUA (DHS) a acordat 182.700 de dolari pentru a integra un sistem blockchain în importurile transfrontaliere de petrol între S.U.A. și Canada.(Sursa EN)

O nouă aplicație mobilă pentru tranzacționarea criptomonedelor, dezvoltată de Huobi Group

Huobi Group a anunțat oficial lansarea noii sale aplicații mobile, Huobi Lite. Într-un  anunț din 10 martie, noua aplicație va permite oricui să tranzacționeze criptomonede majore pe Android și iOS fără taxe sau comisioane.

Utilizatorii vor putea tranzacționa criptomonedele cu monede fiat precum dolarul american, Dong vietnamez, ringgit malaezian, dolarul Hong Kong și yuanul chinez prin multiple metode de plată, inclusiv carduri de credit.

În prezent, Huobi Lite susține BTC, ETH, USDT, HT, EOS, BCH, XRP, LTC și HUSD, deși au clarificat că se așteaptă să încorporeze noi active criptografice în viitor.

Utilizatorii vor putea stoca, urmări și gestiona portofoliile lor, iar compania susține că un bitcoin poate fi obținut în mai puțin de cinci minute cu aplicația mobilă.

La lansarea lui Huobi Lite, Ciara Sun, VP al afacerilor globale din cadrul grupului Huobi, a declarat: „Prin reducerea barierei de intrare și de catering, atât pentru începători, cât și pentru comercianți veterani, încercăm să adoptăm adoptarea mainstream pe tot globul, în special pe piețele subestimate precum Asia de Sud-Est.”

Huobi Group este o companie globală blockchain fondată de Leon Li în 2013. În prezent, schimbul cripto are o cifră de afaceri acumulată care depășește 3 trilioane de dolari USD și oferă serviciile sale pentru utilizatori din mai mult de 170 de țări.(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania


Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.