Stiri Blockchain si crypto – Agentiile de turism ar putea utiliza blockchain in industria hoteliera – Carduri cadou blockchain introduse in Japonia – 21.08.2019

Stiri Blockchain si crypto – Agentiile de turism ar putea utiliza blockchain in industria hoteliera  – Carduri cadou blockchain introduse in Japonia – 21.08.2019

Agentiile de turism ar putea utiliza blockchain in industria hoteliera

 O noua zona de aplicabilitate pentru blockchain este deschisa odata cu lansarea proiectului pilot lansat de Travelport, o companie specializata in tehnologie pe industria de turism, impreuna cu IMB si BCD Travel.
 Scopul proiectului este de a monitoriza rezervarile si comisionalele din regimul hotelier intr-un mod mai eficient si mai unificat. Totodata, plata serviciilor de catre clientii lanturilor de hoteluri va fi mai usor de centralizat cu ajutorul unui registru blockchain.
 Cei trei parteneri au in vedere dificultatea cu care la momentul actual este pastrat un registru precis cand vine vorba de rezervarile hoteliere si de comisioanele implicate, lasand managerii hotelieri cu probleme financiare fara rezolvare, din cauza monitorizarii haotice a finantelor pe parcursul anului. Un nou tip de registru ar putea centraliza intreg sistemul de date odata ce rezervarile s-ar putea efectua in blockchain. (Sursa EN)

Cardurile de cumparaturi cadou, vor fi lansate in Japonia

 Cea mai mare companie dedicata cardurilor cadou din Japonia, Amaten, a colaborat cu furnizorul de retea blockchain Aelf pentru a lansa primul card cadou bazat pe tokenuri cripto. Cardurile vor putea fi utilizate in blockchain pentru tranzactii si pentru depuneri. Fiabilitatea proiectului sta in faptul ca in prezent, industria cardurilor cadou acopera 340 miliare de dolari in toata lumea si 21 miliarde in Japonia.
 Compania planuieste extinderea proiectului in afara Japoniei, mai intai in Coreea si China, iar mai apoi si in alte tari. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S