Stiri Blockchain si crypto –Facebook Libra isi deschide cont in Banca Angliei–Blockchain implicat in actiuni caritabile– 21.06.2019

Stiri Blockchain si crypto –Facebook Libra isi deschide cont in Banca Angliei–Blockchain implicat in actiuni caritabile– 21.06.2019

Facebook Libra isi deschide cont la Banca Angliei

Banca Angliei incurajeaza afacerile start-up sa opereze in baza conturilor de economii, insa ele trebuie sa indeplineasca o serie de criterii riguroase pentru a putea fi acceptate. Facebook Libra, noua criptomoneda Facebook a reusit sa obtina permisiunea de a deschide un astfel cont bancar la Banca Angliei.

Banca opereaza exclusiv cu clienti comerciali, insa este prima banca din Anglia care detine un cont Libra, in urma modificarii unor politici de operare legate de clientii bancari, prin care incurajeaza afacerile start-up sa isi deschida un cont in banca. ( Sursa EN)

Blockchain, activ in actiuni caritabile

Tehnologia cripto a castigat teren in ultimele luni in domeniul caritabil, datorita faptului ca tranzactiile au devenit tot mai sigure si transparente din punctul de vedere a fundraiserilor. Recent, platforma blockchain Lifelabs.io a incheiat un parteneriat cu guvernul Insulelor Virgine Britanice pentru a dezvolta o tehnologie de investitii economice pentru a permite accesul la servicii si bunuri in cazul unei crize economice.

Demersuri caritabile asemanatoare au fost desfasurate in mai multe state, printre care Coreea de Sud, SUA, Venezuela etc. Fondurile acumulate se vor indrepta spre cauze precum furnizarea cu apa potabila, educatie, intrajutorarea familiilor nevoiase din zonele defavorizate ale statelor implicate si multe altele. ( Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S