Știri Blockchain și Crypto – Guvernul Indiei continuă dezvoltarea bazată pe Blockchain- Bison Trails va sprijini Celo Platform - 12-05-2020

T-Block, un program de accelerare a blockchain-ului condus de guvernul de către Guvernul de stat din Telangana și Tech Mahindra, s-a asociat cu companiile blockchain Network Matic, Harmony și Aeternity pentru a sprijini creșterea startup-urilor blockchain în întregul stat.

Știri Blockchain și Crypto – Guvernul Indiei continuă dezvoltarea bazată pe Blockchain- Bison Trails va sprijini Celo Platform - 12-05-2020

Guvernul Indiei continuă dezvoltarea bazată pe Blockchain

T-Block, un program de accelerare a blockchain-ului condus de către Guvernul de stat din Telangana și Tech Mahindra, s-a asociat cu companiile blockchain Network Matic, Harmony și Aeternity pentru a sprijini creșterea startup-urilor blockchain în întregul stat.

Colaborarea T-Block cu companiile menționate mai sus este de așteptat să înceapă la toate nivelurile de dezvoltare și implementare a produselor. Startup-urile indiene care sunt capabile să creeze soluții inovatoare vor asigura un loc în programul de formare intensivă de patru luni, unde vor primi sprijin tehnic și financiar direct din cele trei platforme blockchain.

CEO și co-fondator al rețelei Matic, Jaynti Kanani, a declarat: „Pe lângă mentoratul startup-urilor, experții noștri interni se vor alătura și completului de judecători pentru a selecta startup-urile care vor trece la următorul nivel de accelerare și ajutor. cu subvenții financiare pentru a sprijini startup-urile prin călătoria lor. "

Se spune că rețeaua Matic ajută startup-urile să creeze aplicații descentralizate pe blockchain, în timp ce Aeternity, fondată de „Părintele Ethereum” Yanislav Malahov, îi va ajuta să creeze contracte inteligente pentru aplicațiile lor descentralizate. Parteneriatul Telangana cu Harmony are ca scop ajutarea start-up-urilor locale de a experimenta cu active digitale.

Pe lângă implementarea tehnologiei, programul de accelerație intenționează, de asemenea, să ofere startup-urilor sprijin în Europa pentru a-și împinge ideile mai departe pe piață.

Inițiativa blockchain a guvernului Telangana și directorul tehnologiilor emergente, Rama Devi Lanka, a declarat:

Fiind primul accelerator de blockchain condus de guvern, acest parteneriat este o mărturie adevărată a modului în care o sinergie între organismul guvernamental și jucătorii privați poate sprijini inovatorii în călătoria lor antreprenorială și va ajuta la construirea, la scară și la crearea de oportunități uimitoare pentru startup-uri." (Sursa EN)

Bison Trails va sprijini Celo Platform

Bison Trails a anunțat sprijinul pentru rețeaua deschisă Celo, care permite utilizatorilor de smartphone-uri să trimită crypto direct la un număr de telefon în loc de o adresă blockchain. Suportul adăugat înseamnă că utilizatorii vor putea transfera valoarea folosind stabilecoin-ul stabilit de Celo legat de dolarul american de pe platforma Bison Trails.

Aaron Henshaw, co-fondator și CTO al Bison Trails a declarat: „Bison Trails are relații puternice cu echipa Celo: suntem membri ai alianței Celo pentru prosperitate și suntem foarte familiarizați cu progresele Celo de la colaborarea strânsă cu echipa lor încă din primele zile ale dezvoltării protocolului. Avem o perspectivă unică asupra protocolului și ecosistemului Celo. ”

Sistemul tehnologic Celo are trei straturi: Celo Blockchain, Celo Core Contracte și Application. Henshaw a lăudat alegerea inițială de design a lui Celo, care folosește Earned Value Management (EVM) (software bazat pe conceptul de atribuire și câștig de valori pentru proiecte) și protocolul Go-Ethereum pentru sistemul lor de noduri subiacente.

Henshaw a spus că integrarea Celo în platforma Bison Trails va ajuta la securizarea și consolidarea rețelei: „Ne propunem să stabilim standardul pentru securitate, fiabilitate și calitate în rețeaua Celo cu ajutorul validatorilor și grupurilor pe care le rulăm. Platforma noastră de infrastructură face cu ușurință noduri în mai mulți furnizori de cloud și regiuni pentru clienții noștri. Diversificăm infrastructura de producție bloc Celo, care consolidează rețeaua.

Bison Trails a anunțat, de asemenea, sprijin pentru Solana, care este un proiect open-source care implementează tehnologie blockchain fără permisiuni, precum și protocolul NuCypher. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.