McDonald’s, Nestlé si Virgin Media intr-un pilot blockchain cu Jicwebs

McDonald’s, Nestlé si Virgin Media sunt primele companii care se implica intr-un proiect pilot blockchain condus de Jicwebs (Joint Industry Committee for Web Standards). In urma apeluluila alaturarea industriei la proiectul Jicwebs, care a avut loc in mai, cele trei companii vor incepe o proba a proiectului centrata in jurul lantului de aprovizionare si administrarii.

Companiile vor fi insotite de agentiile media respective Zenith, OMD UK si Manning Gottlieb OMD, si vor participa la o proba de masurare a impactului solutiilor blockchain care ofera “transparenta a lantului de aprovizionare si claritate a cheltuielilor pentru promovare.” Scopul urmatoarelor stadii va fi sa “optimizeze lantul de aprovizionare si sa obtina eficianta operationala pentru toti cei implicati”. (Sursa EN)

AS Roma se alatura platformei blockchain Socios

Clubul italian de fotbal AS Roma se va alatura platformei de votare prin blockchain Socios printr-un parteneriat cu firma blockchain de sport si entertainment Chiliz, pentru a lansa un token pentru fanii AS Roma. Tokenii sunt folositi pentru a le oferi fanilor un drept de vot in unele decizii ale clubului.

In anuntulpublicat pe 19 iulie, este mentionat faptul ca “cu cat mai multi fani voteaza si interactioneaza cu clubul prin aplicatie, cu atat mai multe premii pot primi, concurand pentru experiente unice in viata si obtinand acces la marfa, jocuri si clasamente exclusive.” Optiunile de votare vor include numirea unei facilitati de club, alegerea in privinta activitatilor de incalzire la Stadio Olimpico si altele. Tokenii se vor putea tranzactiona in raport cu tokenul nativ Socios, $CHZ. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S