Stiri Blockchain si crypto – Nexo lanseaza cardul de credit cripto cu MasterCard –Bacsis cripto pentru utilizatorii Twitter prin Brave – 3.08.2019

Stiri Blockchain si crypto – Nexo lanseaza cardul de credit cripto cu MasterCard –Bacsis cripto pentru utilizatorii Twitter prin Brave – 3.08.2019

Nexo lanseaza primul card de credit cripto marca Master Card

 Nexo a anuntat de curand lansarea Nexo Card, cardul de credit prin care detinatorii vor putea sa isi foloseasca criptomonedele pentru plata bunurilor si a serviciilor fara taxe suplimentare. Acest lucru este posibil deoarece cardul nu inregistreaza taxele suplimentare pentru cheltuieli lunare, anulare sau pentru tranzactii internationale.
 Tehnologia pe care se bazeaza cardul Nexo este una de imprumut.  Fiecare card Nexo este conectat la resursele cripto Nexo la care clientii vor putea avea acces atunci cand au nevoie sa efectueze o plata. Ulterior, clientii pot alege cand sa inapoieze imprumutul.
 Cardul este licentiat cu MasterCard si este primul card care deschide posibilitati de imprumut in domeniul cripto. (Sursa EN)

Utilizatorii Twitter au posibilitatea de a oferi bacsis creatorilor de continut preferati datorita paltformei Brave

 Brave este o platforma cunoscuta in special pentru crearea unor servicii de internet decentralizate de-a lungul timpului. Ultima lansare software marca Brave, Brave Nighlty, pune la dispozitie o noua optiune pentru utilizatorii Twitter: criptomonede bacisis cu tokenuri. Acestia vor putea sa ofere bacsis creatorilor de continut preferati de pe Twiter, folosind tokenurile BAT (Basic Attention Tokens), incurajand astfel industria creativa de pe social-media.
 Utilizatorii Twitter vor putea efectua aceasta actiune accesand Twitter din browser-ul desktop Brave si mai intai trebuie sa accepte extensia Brave pentru „tipping”. Langa fiecare Tweet va aparea optiunea „tip”, ceea ce va permite trimiterea instanta de BAT catre contul dorit, fara sa existe o limita minima sau maxima de tokenuri care pot fi trimise. Depunerea se va face doar in contul utilizatorilor verificati de Twitter ca fiind autentici. In caz ca un creator de continut nu este verificat, tokenurile expediate vor ramane 90 de zile pan la verificare in contul expeditorului, ceea ce va evita posibiliele actiuni de frauda.
 Brave planuieste extinderea acestui serviciu si pe site-urile Reddit, GitHub si Vimeo. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S