Știri Blockchain și Crypto – O nouă extindere a unei companii Blockchain - Neo Foundation vrea o ”lume financiară deschisă” -2020-03-20

Firma Blockchain AVA Labs a achiziționat platforma de investiții private Investery pentru a-și extinde în continuare operațiunile. AVA Labs a precizat că achiziția își va îmbunătăți oferta financiară, permițând accesul la ...

Știri Blockchain și Crypto – O nouă extindere a unei companii  Blockchain - Neo Foundation vrea o ”lume financiară deschisă” -2020-03-20

O nouă extindere a unei companii Blockchain

Firma Blockchain AVA Labs a achiziționat platforma de investiții private Investery pentru a-și extinde în continuare operațiunile.

AVA Labs a precizat că achiziția își va îmbunătăți oferta financiară, permițând accesul la platformele de active private și emiterea de active financiare private. Mai mult, parteneriatele existente ale Investery vor trece și la AVA.

Achiziția Investery va extinde capabilitățile AVA Labs în gestionarea activelor financiare private. Firma achiziționată oferă o platformă care ajută investitorii să cerceteze, să gestioneze și să tranzacționeze pe piețele private, ajutând totodată emitenții să creeze noi active financiare private. Mai mult, soluția include mai multe piețe de piață, ceea ce permite investitorilor să-și vadă inventarul complet într-un singur loc.

Emin Gün Sirer, co-fondatorul și CEO-ul AVA Labs, a declarat că se așteaptă ca această achiziție să ajute firma să ajungă la noi clienți și să își extindă parteneriatele. John Wu, CEO și fondator al Investery, a declarat, de asemenea, că firma sa este de acord cu strategia AVA de a susține blockchain pentru a conduce lichiditatea.

John Wu se va alătura AVA Labs în calitate de președinte și Lydia Chiu, vicepreședinta Investery pentru Dezvoltare și Produse de Afaceri, se va alătura firmei cu același rol pe care l-a avut înainte de achiziție.

Anterior, Wu a fondat Sureview Capital cu o investiție strategică de la Blackstone și a fost anterior un investitor tehnologic la Kingdon Capital și Tiger Management. Pe de altă parte, Lydia Chiu a lucrat anterior la Morgan Stanley și Credit Suisse. Mai mult, a fost directorul activelor digitale la SharePost, analist senior la Sureview Capital.

În această lună, jucătorii din industrie au efectuat achiziții multiple în spațiul tehnologiei financiare. După cum a raportat recent Cointelegraph, principala bancă de investiții Morgan Stanley cumpără firma de tranzacționare online E * Trade Financial Group, ceea ce ar extinde ofertele băncii către investitorii de zi cu zi.

La începutul lunii februarie, de asemenea, Intercontinental Exchange - proprietarul Bursei de valori din New York - a anunțat că intenționează să achiziționeze serviciul software Bridge2 în pregătirea lansării unei aplicații de la filiala ICE, Bakkt.(Sursa EN)

Neo Foundation vrea o ”lume financiară deschisă”

Neo, o platformă blockchain cu o comunitate internațională și o parte a Fundației Neo, spune că și-a amplificat sprijinul pentru dezvoltatorii și participanții cu potențial ridicat prin programul său EcoBoost - și Switcheo,o platformă-exchange care folosește swapurile atomice pentru a conecta mai multe blockchain-uri, este cel mai recent beneficiu.

Pentru Switcheo și Neo, ambele părți își vor aprofunda cooperarea tehnică, subliniind angajamentul ambelor părți de a realiza economia inteligentă a viitorului. Ca parte a angajamentului comun „către o lume financiară deschisă și conectată”, schimbul va fi adoptat treptat protocolul Neo, care este în curs de dezvoltare.

De asemenea, Neo intenționează să genereze un sentiment de încredere în Switcheo Token (cunoscut sub numele de SWTH, pe scurt), permițându-le să fie răscumpărate pentru jetoane GAS. Acest lucru va fi realizat printr-o nouă pereche de tranzacționare SWFT / GAS la schimbul Switcheo. În schimb, cei care utilizează platforma descentralizată vor putea să plătească taxele folosind jetoane GAS dacă doresc acest lucru.

Da Hongfei, fondatorul Neo, a declarat: „Neo și Switcheo sunt aliniați în viziunea lor de a sprijini o comunitate deschisă care se bazează pe etosul descentralizat al tehnologiei blockchain.”

Între timp, CEO-ul Switcheo, Ivan Poon, a adăugat: „Suntem încântați să anunțăm acest parteneriat la timp, deoarece este un moment interesant pentru Switcheo cu mai multe proiecte noi în conductă. Cu sprijinul lui Neo, acest parteneriat strategic va consolida și mai mult comunitatea Neo și va pune bazele pentru produsele finante descentralizate Switcheo. "

Switcheo, care este disponibil și pe blockchain-urile Ethereum și EOS, spune că își propune să ofere o „experiență de tranzacționare sigură în mai multe lanțuri”, care să permită utilizatorilor să se conecteze și să tranzacționeze liber fără un proces de înregistrare obligatoriu.(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.