Reclame Bitcoin in Franta

Compania crypto Keplerk ruleaza in prezent reclame pentru Bitcoin pe canalele nationale franceze de mai multe ori pe zi. Reclamele au aparut pentru prima data pe canalul national TF1 si promoveaza serviciile companiei crypto Keplerk.

Firma a anuntat mai devreme in anul acesta ca va facilita achizitiile de BTC prin tutungerii locale din intreaga tara. Scopul Keplerk este de a face achizitionarea de Bitcoin la fel de simpla ca cea a unui bilet la loterie. (Sursa EN)

Ghana considera lansarea unei criptomonede nationale

Ghana se alatura numerelor de natiuni care planuiesc lansarea unei monede digitale nationale bancare. Guvernatorul bancii centrale din Ghana, Ernest Addison, a declarat ca tara ar putea emite o varianta digitala a monedei nationale cedi in “viitorul apropiat”.

Acesta a mai declarat ca Ghana trece printr-o digitalizare rapida si are un sector de banking telefonic in plin avant; transferurile de “bani mobili” au crescut cu 70% din 2017 in 2018. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S