Stiri Blockchain si crypto – Salesforce lanseaza Salesforce Blockchain –Bitcoin recunoscut in Microsoft Excel– 31.05.2019

Stiri Blockchain si crypto – Salesforce lanseaza Salesforce Blockchain –Bitcoin recunoscut in Microsoft Excel– 31.05.2019

Salesforce lanseaza Salesforce Blockchain

 Compania software Salesforce anunta ca va crea o platforma pe care investitorii pot crea si contecta date retele blockchain. Companiile isi vor punea distribui datele de investitii cu partenerii lor, intr-un mod sigur prin retelele verificate.
 Salesforce Blockchain functioneaza pe baza tehnologiei Hyperledger Sawtooth, ceea ce sporeste viteza de dezvoltare a companiilor. Ele pot monitoriza si crea retele network cu usurinta prin sistemul blockchain low-code. Proiectul anuntat va fi lansat in 2020, dar companiile pot deja sa-si selecteze partenerii de afaceri in retea. ( Sursa EN)

Excel recunoaste Bitcoin in sistemul de circulatie monetara

 Bitcoin este acum dispusa drept sistem valutar recunoscut in Microsoft Excel. Interesant este faptul ca Excel urmareste cursul valutar Bitcoin, Ethereum (ETH), si Ripple (XRP) in timp real.
Speculatiile conform carora Microsoft ar fi in parteneriat cu Bitcoin nu sunt departe de adevar. De fapt, Microsoft lucreaza la facilitarea dezvoltarii afacerilor in reteaua blockchain si in sistemul cripto, prin software-ul Stratis. Stratis este recunoscut drept un furnizor software independent creat de Microsoft.
  Contactul Microsoft cu domeniul blockchain nu este la inceput. Platforma Microsoft Azure colaboreaza cu brand-ul Louis Vuitton detinut de LVMH in ceea ce priveste reteaua blockchain AURA lansata pentru compania de bunuri de lux. ( Sursa EN)

Echipa Tradesilvania!
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S