Stiri Blockchain si crypto –Tehnologie blockchain implementata in industria vinurilor – Blockchain utilizat pentru stocarea documentelor– 05.06.2019

Stiri Blockchain si crypto –Tehnologie blockchain implementata in industria vinurilor – Blockchain utilizat pentru stocarea documentelor– 05.06.2019

Firma de servicii profesionale Erns&Young (EY) ajută compania Blockchain Wine Pte

 Erns&Young (EY) contribuie la implementarea tehnologiei blockchain in industria vinurilor prin colaborarea cu compania Blockchain Wine Pte. Platforma de vinuri va purta numele TATTOO si va include 5.000 de game de vinuri, precum si informatii despre calitatea si provenienta vinurilor de pe piata. TATTOO a fost proiectata pe baza Ethereum ERC-721, unde sunt utilizate token-uri non-fungibile. Distribuitorii vor avea astfel contact direct cu clientii, iar furnizarea de vinuri devine simplficata si mai transparenta pentru ambele parti.

Blockchain poate fi utilizat pentru stocarea documentelor importante

Directorul executiv al Bitfury, George Kikvadzeanunta o noua bransa de utilizare a retelei blockchain Bitcoin: stocarea de documente in retea blockchain. In special in cazul actelor personale, aceasta tehnologie este utila pentru a prevenit falsificarea identitatii si a documentelor prin utilizarea amprentei digitale. In plus, implementarea tehnologiei blockchain pentru stocarea documentelor minimalizeaza procesul birocratic si garanteaza autenticitatea informatiilor inregistrate.

 Bitfury a inceput sa foloseasca acest sistem pe proprietatile din Georgia, inregistrand semnaturi pentru titlurile de proprietate.

Echipa Tradesilvania!
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S