Stiri Blockchain si crypto – Upgrade blockchain Bitcoin SV – Proprietatea colectiva a lunii pe blockchain – 23.07.2019

Stiri Blockchain si crypto – Upgrade blockchain Bitcoin SV – Proprietatea colectiva a lunii pe blockchain – 23.07.2019

Upgrade al prococolului blockchain Bitcoin SV

Upgrade-ul Quasar al protocoluiui blockchain-ului Bitcoin SV (BSV) este intentionat sa stabileasca limite noi, crescand marimea maxima a unui block la 2 GB. Quasar este vazut ca un pas important in intoarcerea la viziunea si protocolul original al Bitcoin. Desi marimea standard a unui block  va creste de la 128 MB la 2 GB, minerii intentioneaza sa isi stabileasca limitele manual, la 512 MB.

Permitandu-le minerilor, si nu programatorilor, sa indice preferintele marimii unui block este o parte din ceea ce Satoshi Nakamoto si-a imaginat in crearea criptomonedei, si le ofera minerilor flexibilitatea de a opera blockurile dupa propria viziune. (Sursa EN)

Blockchain pe Luna ( satelitul Pamantului)

In data celei de-a 50-a aniversare a aterizarii pe luna a navetei Apollo 11, un blockchain startup numit Diana lanseaza un “registru selenar” care incearca sa puna spurafata lunii intr-un registru distribuit.

Proiectul ofera proprietate colectiva a singurului satelit natural al Pamantului, impartind luna in 3,874,204,892 de celule codate pe un blockchain folosind o adresa din trei cuvinte. “Proof of stake” in acest registru este reprezentat de cei doi tokeni, “dia” si “mond”. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania.
Poti cumpara Ledger Nano S