Stiri Crypto 10 Martie 2022: Joe Biden semneaza ordin executiv pe tema crypto; Dezvoltare consortiu banci asociate cu stablecoins; Baidu lanseaza o serie de Non Fungible Tokens

Stiri Crypto 10 Martie 2022: Joe Biden semneaza ordin executiv pe tema crypto; Dezvoltare consortiu banci asociate cu stablecoins; Baidu lanseaza o serie de Non Fungible Tokens
  • Presedintele SUA Joe Biden a semnat miercuri un ordin executiv pe tema crypto, indrumand agentiile federale americane sa isi coordoneze actiunile in analizarea si reglementarea activelor digitale. Ordinul executiv nu stabileste pozitii specifice pe care administratia doreste sa le adopte. O parte a ordinului indruma Departamentul Trezoreriei american sa dezvolte un raport despre viitorul finantelor, inclusiv despre modul in care sistemul financiar clasic ar putea sa includa ecosistemul crypto.
  • In urma ordinului executiv, preturile actiunilor companiilor legate de crypto au crescut, deoarece piata a reactionat pozitiv la acest document, care cere agentiilor federale americane sa creeze un cadru de reglementare pentru crypto si explorare pentru un dolar digital. Totusi expertii din ecosistemul blockchain au anuntat ca perioada de volatilitate va continua sa fie influentata de conflictul militar din Ucraina, atat pe piata crypto cat si pe pietele financiare internationale.
  • Trei banci noi s-au alaturat consortiului USDF, o asociatie a institutiilor financiare, care are misiunea de a promova adoptarea si interoperabilitatea unei monede stabile oferite de banci. Amerant Bank, ConnectOne Bank si Primis Bank s-au alaturat membrilor fondatori: New York Community Bank, Synovus Bank, NBH Bank, First Bank si Webster Bank.
  • Gigantul tehnologic chinez Baidu lanseaza peste 20.000 Non Fungible Tokens (NFT) cu personaje animate chinezesti. Actiunea pregateste lansarea unei platforme de tranzactionare NFT sustinuta de Baidu.

Tradesilvania ofera acces la 51 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!