Stiri Crypto 3 Mai 2023: Sotheby's deschide o platforma de NFTs; PEPE Coin este noul meme coin; Mastercard cauta parteneriate crypto

Stiri Crypto 3 Mai 2023: Sotheby's deschide o platforma de NFTs; PEPE Coin este noul meme coin; Mastercard cauta parteneriate crypto
  • Casa de licitatii Sothebyโ€™s a lansat o platforma de NFTs care permite utilizatorilor sa cumpere NFT-uri de pe retelele Ethereum (ETH) si Polygon (MATIC). Sistemul de vanzari va fi integrat complet in blockchain, permitand cumparatorilor sa plateasca cu ETH sau MATIC. Platforma va plati automat artistii in functie de rata selectata de ei.
  • Pepe Coin (PEPE) este moneda de tip meme care a crescut in mod semnificativ in ultima saptamana. PEPE a devenit una dintre cele mai mari monede meme din spatiu, depasind Shiba Inu si alte criptomonede ca pret. PEPE a ajuns la o capitalizare de piata de jumatate de miliard de dolari si ofera semne de crestere in continuare.
  • Un sondaj realizat in 26 de tari, care a adunat raspunsuri de la un total de 255.000 de indivizi din patru grupe de varsta distincte: Millennials, Gen X, Gen Z si Baby Boomers, arata ca 46 dintre Millennials detin active digitale. Mai mult, un sondaj realizat de Charles Schwab arata ca Millenials doresc ca activele digitale sa faca parte din fondurile lor de pensii.
  • Mastercard va cauta mai multe parteneriate cu firme de criptomonede pentru a-si spori prezenta pe piata activelor digitale. Miscarea vine intr-un moment in care sectorul in curs de dezvoltare se confrunta cu un control sporit din partea autoritatilor de reglementare, iar bancile devin din ce in ce mai precaute in relatiile cu monedele digitale. In ciuda acestui fapt, gigantul Mastercard pare sa fie increzator in potentialul criptomonedelor si cauta sa valorifice cererea in crestere pentru activele digitale.
  • Fundatia Cardano a lansat date incurajatoare pe blockchain pentru aprilie. Potrivit unui raport Cardano Foundation, in aprilie au fost inregistrate 65,6 milioane de tranzactii, o crestere de 2,49%. In acelasi timp, numarul total de portofele inregistrate a crescut cu 1,19%, pana la 4,07 milioane. Numarul portofelelor delegate a crescut doar cu 0,06% pana la 1,28 milioane.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania iti ofera acces la 67 de criptomonede unice, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care-ti permite sa accesezi portofoliul de criptomonede oriunde si oricand.

Intra in contul tau de tranzactionare sau deschide un cont nou pe platforma Tradesilvania.