Stiri Crypto 5 August 2022: BlackRock va oferi servicii crypto; Instagram implementeaza serviciu NFT; Expert de la PwC infiinteaza fond de active digitale in Dubai

Stiri Crypto 5 August 2022: BlackRock va oferi servicii crypto; Instagram implementeaza serviciu NFT; Expert de la PwC infiinteaza fond de active digitale in Dubai
  • Platforma de tranzactionare crypto Coinbase a anuntat un acord cu BlackRock, cel mai mare administrator de investitii, pentru a oferi clientilor administratorului de active acces direct la pietele activelor digitale. Coinbase a anuntat ca se va conecta la platforma tehnologica de investitii BlackRock pentru a oferi clientilor acces la tranzactii crypto. In prima faza, se vor implementa tranzactii cu Bitcoin, iar mai multe criptomonede vor fi adaugate pe viitor.
  • Instagram a anuntat ca a implementat serviciul pentru colectiile NFT in 100 de tari. Functia permite utilizatorilor Instagram sa isi prezinte colectiile NFT pe care le detin. Meta (Facebook), care detine Instagram, a testat functia in iulie.
  • Henri Arslanian, advisor crypto la PwC a infiintat un fond de active digitale de 75 milioane USD in Dubai. Noul fond, numit Nine Blocks Capital Management, a primit aprobarea provizorie de reglementare din partea orasului. Fondul a strans 75 de milioane de USD de la principalul sau sustinator, Nine Masts Capital, un hedge fund din Hong Kong.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 56 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!