Stiri Crypto 7 Februarie 2023: WeTransfer intra in spatiul NFT; The Graph ajunge la un market cap de 1 miliard USD; Ark Invest se asteapta la Bitcoin cu un market cap de mai multe trilioane USD in viitor

Stiri Crypto 7 Februarie 2023: WeTransfer intra in spatiul NFT; The Graph ajunge la un market cap de 1 miliard USD; Ark Invest se asteapta la Bitcoin cu un market cap de mai multe trilioane USD in viitor
  • Serviciul digital de transfer de fisiere, WeTransfer a intrat intr-un parteneriat cu platforma blockchain Minima pentru a permite utilizatorilor WeTransfer sa genereze NFTs prin smartphone-urile lor. Minima este un blockchain si o retea peer-to-peer optimizata pentru utilizarea mobila. Protocolul sau permite utilizatorilor sa ruleze un nod complet de constructie si validare, generand o retea complet descentralizata. Reteaua blockchain foloseste moneda Minima pentru a permite transferurile directe intre utilizatori.
  • Protocolul de indexare The Graph a depasit din nou capitalizarea de piata de 1 miliard USD. Ultima data cand blockchain-ul din spatele criptomonedei GRT a ajuns la aceasta valoare a fost in august 2022. Cresterea recenta reflecta dezvoltarea semnificativa a ecosistemului in ultimele luni ale lui 2022. In ultima saptamana, GRT a avut o crestere de 67%. Graph ofera o infrastructura complexa pentru colectarea datelor. In prezent, tehnologia este compatibila cu 26 de blockchain-uri, inclusiv Ethereum, Polygon si Avalanche.
  • Ark Investment Management a publicat un raport care evidentiaza cele mai importante tehnologii in 2023. In raport, Ark a propus un scenariu bullish pentru Bitcoin, in care criptomoneda ajunge la o capitalizare de piata de mai multe trilioane de dolari. Firma de investitii se asteapta ca BTC sa joace un rol important in dezvoltarea inteligentei artificiale si portofelelor digitale, in 2023 si in viitor.
  • Samsung a dezvaluit ca lucreaza la dezvoltarea unui Metaverse, sugerand lansarea unei casti VR in viitorul apropiat. Compania a anuntat ca dispozitivul va fi construit in parteneriat cu Google. Samsung raspunde la o piata in crestere care se dezvolta tot mai mult de la smartphone-urile clasice la tehnologii noi, de tip Web3.
  • Firma de crypto mining Riot Platforms (fosta Riot Blockchain) a raportat ca 17.000 de platforme de mining din Texas au fost offline din cauza vremii severe. Riot a raportat ca doua dintre cladirile din instalatia sa Whinstone au fost avariate din cauza iernii neastepate din Texas.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania iti ofera acces la Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) si alte 62 de criptomonede unice, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care-ti permite sa accesezi portofoliul de criptomonede oriunde si oricand.

Intra in contul tau de tranzactionare sau deschide un cont nou pe platforma Tradesilvania.