Stiri Crypto 9 Martie 2022: VanEck lanseaza ETF expus la industria de minat crypto; Companie de minat Bitcoin strange 43 milioane USD; Fond de investitii Ethereum de la Goldman Sachs

Stiri Crypto 9 Martie 2022: VanEck lanseaza ETF expus la industria de minat crypto; Companie de minat Bitcoin strange 43 milioane USD; Fond de investitii Ethereum de la Goldman Sachs
  • Compania de investitii VanEck a lansat un ETF cu expunere semnificativa la sectorul minatului crypto. VanEck Digital Assets Mining (DAM) va investi cel putin 80% din activele sale totale in companii care genereaza cel putin 50% din venituri din minatul crypto sau activitati adiacente. Principalele detineri ale fondului includ mineri crypto, companii din domeniul echipamentelor de minat si banci asociate cu ecosistemul blockchain.
  • Blockmetrix, o companie de minat Bitcoin (BTC) din Dallas, a anuntat o runda de finantare de 43 milioane USD. Finantarea ofera firmei acces la 5000 de platforme de minat, care detine 1000 in prezent. Ultima runda de finantare a inclus investitori din SUA, Australia si mai multe tari asiatice.
  • Goldman Sachs a lansat un fond de investitii in Ethereum (ETH). Instrumentul financiar este oferit in parteneriat cu Galaxy Digital, o firma de investitii in bunuri digitale. Fondul prezinta o investitie minima de 250.000 USD, iar un raport SEC (US Securities and Exchange Commission) arata ca un total de 50 milioane USD a fost vandut unui numar de 28 de clienti. Intr-un parteneriat similar cu acesta, Galaxy Digital ofera un fond Bitcoin clientilor gigantului financiar Morgan Stanley.

Tradesilvania ofera acces la 51 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!