Știri crypto & Bitcoin - CEO-ul Amber Group spune că Bitcoin nu mai este o bulă - Bill Miller plănuiește o investiție în Bitcoin, în valoare de 400 milioane $, prin intermediul GBTC –12-04-2021

Un număr mare de entități au numit Bitcoin (BTC) o bulă, încă de la începuturile sale, acum aproximativ 12 ani în urmă ...

Știri crypto & Bitcoin - CEO-ul Amber Group spune că Bitcoin nu mai este o bulă - Bill Miller plănuiește o investiție în Bitcoin, în valoare de 400 milioane $, prin intermediul GBTC –12-04-2021

CEO-ul Amber Group spune că Bitcoin nu mai este o bulă

Un număr mare de entități au numit Bitcoin (BTC) o bulă, încă de la începuturile sale, acum aproximativ 12 ani în urmă. Michael Wu, CEO al companiei de servicii financiare pentru active digitale, Amber Group este de altă părere.

„Cred că este mereu așa, atunci când oamenii intră într-o nouă schimbare de paradigmă,” a declarat Wu în cadrul unui interviu pentru CNBC, referindu-se la conceptul de Bitcoin ca bulă. „Oamenii încep cu îndoieli, cu scepticism – este foarte normal, pentru că le trebuie timp să înțeleagă care este noutatea și dacă este sustenabilă.”

„În stadiul incipient, acel tip de înțelegere, acel tip de scepticism vine întotdeauna cu o mare volatilitate a prețului. Cu toate acestea, nu cred că mai poți numi Bitcoin o bulă, deoarece, precum am menționat mai devreme, există toate aceste instituții, toți acești miliardari, companii listate pentru multe miliarde de dolari, toți acești nou-veniți în crypto. Aceștia cumpără Bitcoin, cumpără criptomonede și există doar 21 de milioane de Bitcoins pe piață.”

Wu a mai comentat de asemenea asupra BTC și a rolului său de depozit de valoare, similar aurului. Bitcoin a avut parte de multe comparații cu aurul de-a lungul anilor, „Chiar și în cel mai prost scenariu, Bitcoin tot este o formă mai bună a aurului.” (Sursa EN)

Bill Miller plănuiește o investiție în Bitcoin, în valoare de 400 milioane $, prin intermediul GBTC

Legenda fondurilor de investiții, Bill Miller arată un apetit și mai crescut pentru Bitcoin (BTC). Conform unei cereri depuse la SEC, Miller Opportunity Trust caută expunere indirectă la BTC, prin intermediul Grayscale Bitcoin Trust.

Investiția vine într-un moment când asigurările GBTC sunt la cel mai slab nivel din aprilie 2019.

Dacă achiziția acțiunilor GBTC va avea succes, va marca o trecere semnificativă a fondului în valoare de 2.25 miliarde $, de la investițiile obișnuite în titluri de capital și produse financiare derivate.

Deoarece expunerea fondului la Bitcoin este limitată la 15% din activele pe care le deține în administrare, cheltuielile cu GBTC ar putea fi de peste 300 milioane $. Ca parte a cererii, trustul a comentat pe marginea volatilității prețului, spunând că, „utilizarea Bitcoin este relativ mică în retail și pe piețele comerciale, prin comparație cu utilizarea la scară largă a Bitcoin, de către speculanți.”

Miller însuși este un susținător al Bitcoin. În 2016, legendarul investitor de pe Wall Street a alocat 30% din fondul său de investiții, pentru Bitcoin.

În ianuarie, Miller a contracarat remarca lui Warren Buffet referitoare la „otrava de șobolani”, adăugând faptul că banii în numerar erau șobolanii în acea situație. Comentariile propagă atitudinea adoptată de către CEO-ul Pantera Capital, Dan Morehead, în 2018, care a spus că Bitcoin este otravă de șobolani, deoarece băncile sunt șobolanii. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.