Știri crypto & Bitcoin - CEO-ul Binance, CZ: Bitcoin este mai puțin volatil decât acțiunile Apple și Tesla - Nas se laudă cu Coinbase și averi crypto într-o nouă piesă în colaborare cu Dj Khaled – 29-07-2021

CEO-ul Binance, Changpeng Zhao a comentat asupra volatilității Bitcoin (BTC), afirmând că cea mai mare criptomonedă după capitalizarea de piață este probabil mai puțin volatilă decât ...

Știri crypto & Bitcoin - CEO-ul Binance, CZ: Bitcoin este mai puțin volatil decât acțiunile Apple și Tesla - Nas se laudă cu Coinbase și averi crypto într-o nouă piesă în colaborare cu Dj Khaled – 29-07-2021

CEO-ul Binance, CZ: Bitcoin este mai puțin volatil decât acțiunile Apple și Tesla

CEO-ul Binance, Changpeng Zhao a comentat asupra volatilității Bitcoin (BTC), afirmând că cea mai mare criptomonedă după capitalizarea de piață este probabil mai puțin volatilă decât prețurile acțiunilor pentru companii de dimensiuni asemănătoare, precum Apple și Tesla.

Date furnizate de Woobull arată volatilitatea Bitcoin la 60 de zile în scădere constantă, odată cu începutul anului 2021. Cu toate acestea, cifre furnizate de portalul de cercetări în domeniul investițiilor, AlphaQuery, arată că prețurile acțiunilor Tesla și Apple încă au o volatilitate la 60 de zile mai scăzută, pentru aceeași perioadă de timp.

În cadrul unui interviu pentru Bloomberg TV, CEO-ul Binance a argumentat că volatilitatea criptomonedelor nu este diferită de situația de pe piața acțiunilor, adăugând că:

„Volatilitatea există peste tot […] Nu este unică pentru crypto.”

Pentru Zhao, cei ce urmăresc randamentul și care nu sunt adesea prea dedicați proiectelor crypto, precum susținătorii adevărați sunt adesea vinovați pentru acțiunile de preț instabile.

„Există întotdeauna un număr mare de persoane care au o mentalitate de turmă, spre deosebire de cei care fac cu adevărat cercetare.”

„Oricând există știri negative, aceștia fug, iar atunci când există știri pozitive, încep să se grăbească, astfel încât chiar cauzează volatilitate,” a afirmat Zhao.

Caracterizarea executivului în ceea ce îi privește pe susținătorii crypto, ca fiind „fani înfocați care înțeleg proiectul și îl iubesc” este în același ton cu remarcile sale anterioare despre dispoziția sa personală în ceea ce privește industria, ca întreg.

În luna aprilie, Zhao a dezvăluit că deține aproape 100% din veniturile nete, în criptomonede. (Sursa EN)

Nas se laudă cu Coinbase și averi crypto într-o nouă piesă în colaborare cu Dj Khaled

Rapper-ul american, de asemenea investitor în criptomonede, Nasir Jones, cunoscut mai mult sub numele său de scenă, Nas, și-a invitat fanii să se alăture industriei crypto, prin intermediul unei piese nou lansate.

Piesa, „Sorry Not Sorry” este o colaborare între Dj Khaled, Nas, Jay-Z și James Fauntleroy, în care Nas vorbește despre Coinbase, despre cel mai mare exchange crypto din SUA, care a fost listat public la Nasdaq pe 14 aprilie.

După cum a mai fost relatat, Nas este un susținător timpuriu al Coinbase, investind în companie prin intermediul societății sale cu capital de risc, QueensBridge Venture Partners. Rapper-ul s-ar fi alăturat rundei de finanțare de serie B, în valoare de 25 milioane $ a Coinbase, în 2013, achiziționând între 99k și 496k acțiuni, pentru un preț de 1.00676 $ per acțiune.

Acțiunile Coinbase COIN au pornit la Nasdaq de la prețul de 381 $, la mijlocul lunii aprilie, marcând o cerere instituțională mare, întrucât prețul de referință al acțiunilor dinainte de listare era de doar 250 $. Nas, care ar fi putut avea un câștig net de 40 milioane $ în urma investiției sale în Coinbase, a scris pe Twitter în ziua listării, afirmând că: „Întotdeauna crypto…la bine și la rău.”

După cum a mai fost relatat, compania lui Nas, QueensBridge Venture Partners a investit în multe alte companii crypto, inclusiv Bitfury Group și BlockCypher, precum și în aplicația Robinhood. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.