Știri crypto & Bitcoin - Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, pierde procesul de înșelăciune cu Bitcoin împotriva YouTube - Critic rus Bitcoin spune că ar fi cumpărat BTC pentru 100 de ruble – 07-09-2021

O hotărâre judecătorească recentă a declarat că gigantul YouTube, care găzduiește videoclipuri, nu este responsabil pentru înșelătoriile legate de criptomonede ...

Știri crypto & Bitcoin - Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, pierde procesul de înșelăciune cu Bitcoin împotriva YouTube - Critic rus Bitcoin spune că ar fi cumpărat BTC pentru 100 de ruble – 07-09-2021

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, pierde procesul de înșelăciune cu Bitcoin împotriva YouTube

O hotărâre judecătorească recentă a declarat că gigantul YouTube, care găzduiește videoclipuri, nu este responsabil pentru înșelătoriile legate de criptomonede, postate pe platforma sa.

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, nu a reușit să își susțină procesul împotriva YouTube, în legătură cu o reclamă în care se folosea imaginea sa pentru a promova o falsă donație de Bitcoin (BTC), relatează Bloomberg.

Judecătorul Sunil Kulkarnia, de la Curtea Superioară a comitatului Santa Clara, a declarat, într-o decizie provizorie, că YouTube și firma-mamă Google sunt protejate de secțiunea 230 din Communications Decency Act - o lege federală care protejează platformele de internet de responsabilitatea pentru conținutul postat de utilizatori.

Wozniak a dat în judecată YouTube în luna iulie a anului trecut, din cauza unui tipic fals de oferire de criptomonede, care afirma că oricine trimite criptomonede la o anumită adresă va primi în schimb mai multe criptomonede. Co-fondatorul Apple a susținut că YouTube nu numai că nu a reușit să elimine anunțurile frauduloase, dar a "contribuit în mod substanțial"la înșelătorie, prin vânzarea de anunțuri targetate, care au condus traficul către videoclipuri și prin verificarea falsă a canalelor YouTube care au difuzat videoclipurile.

"Dacă YouTube ar fi acționat rapid pentru a opri acest lucru într-o măsură rezonabilă, nu am fi aici acum. Ce om ar vedea astfel de postări și nu le-ar interzice imediat ca fiind infractori?", a spus el. În proces, Wozniak ar fi menționat că înșelăciuni crypto similare pe YouTube au luat în vizor și alte celebrități din domeniul tehnologiei, precum co-fondatorul Microsoft Bill Gates și CEO-ul Tesla, Elon Musk.

Cu toate acestea, judecătorul Kulkarnia a declarat că acești factori nu sunt suficienți pentru a contesta imunitatea oferită de secțiunea 230. Judecătorul i-a acordat lui Wozniak 30 de zile pentru a încerca să își revizuiască plângerea. (Sursa EN)

Critic rus Bitcoin spune că ar fi cumpărat BTC pentru 100 de ruble

Anatoli Aksakov, membru al Dumei de Stat a Rusiei și un purtător de cuvânt cheie pentru procesul legislativ privind criptomonedele din această țară, a afirmat că nu a deținut niciodată Bitcoin (BTC).

Aksakov a declarat că nu deține niciun Bitcoin și probabil că nu va deține, deoarece guvernul a interzis oficialilor să cumpere crypto, a relatat joi agenția locală de știri TASS.

Oficialul a continuat, spunând că a fost dispus să cumpere niște Bitcoin ca investiție înainte ca interdicția să intre în vigoare anul trecut. Cu toate acestea, el a considerat că prețul era prea mare la acel moment:

"Am vrut să cumpăr doar pentru a acumula. Dar Bitcoin crescuse deja prea mult, iar eu eram supărat că trebuia să cheltuiesc bani. Dacă ar fi costat 100 de ruble, l-aș fi cumpărat".

În interviu, Aksakov a susținut, de asemenea, că Bitcoin nu ar trebui să fie disponibil pentru investitorii necalificați, din cauza volatilității sale extreme. El a abordat, de asemenea, dezvoltarea regimului de impozitare a criptomonedelor din Rusia, menționând că rapoartele de impozitare a criptomonedelor se fac în prezent în mod voluntar, deoarece un proiect de lege care ar face raportarea obligatorie a trecut doar de prima lectură în parlament.

Aksakov este un important oficial financiar din Rusia, care îndeplinește funcția de președinte al Comitetului pentru piețe financiare din Duma de Stat a Rusiei, precum și de membru al Consiliului bancar național al Băncii Rusiei. El a apărut ca un critic major al Bitcoin, prezicând anul trecut că BTC nu are niciun viitor. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.