Știri crypto & Bitcoin - Creșterea de preț pentru BCH de 68% sugerează că baza de utilizatori poate crește după hard fork - Coinbase va închide sediul din San Francisco în 2022 – 22-07-2021

Bitcoin Cash (BCH) a revenit în top zece după capitalizarea de piață, după o creștere de 36% peste noapte. Valoarea per monedă a BCH a crescut de la 1 068 $ la 1 462 $, în mai puțin de ...

Știri crypto & Bitcoin - Creșterea de preț pentru BCH de 68% sugerează că baza de utilizatori poate crește după hard fork - Coinbase va închide sediul din San Francisco în 2022 – 22-07-2021

Creșterea de preț pentru BCH de 68% sugerează că baza de utilizatori poate crește după hard fork

Bitcoin Cash (BCH) a revenit în top zece după capitalizarea de piață, după o creștere de 36% peste noapte. Valoarea per monedă a BCH a crescut de la 1 068 $ la 1 462 $, în mai puțin de 24 h.

Revenirea monedei a venit cu o săptămână înaintea hard fork-ului de pe 15 mai, care introduce două ajustări mici, dar nu nesemnificative.

Una presupune înlăturarea limitei pentru tranzacțiile Bitcoin Cash neconfirmate, permițând astfel ca mai multe micro-tranzacții să fie efectuate fără a trebui așteptată o confirmare a blocului.

Pentru Bitcoin Cash, blocurile sunt minate la fiecare 10 minute, iar vechea limită pentru tranzacțiile neconfirmate era stabilită la 50. Aceasta a permis aplicațiilor de mare volum să efectueze 50 de tranzacții aproape instantaneu, înainte de a solicita confirmare într-un bloc. Această limită va fi scoasă total după hard fork.

Cealaltă schimbare majoră va reprezenta introducerea de multiple rezultate „OP_RETURN”. Mai simplu spus, blockchain-ul Bitcoin Cash permite momentan introducerea de diverse date într-o tranzacție, precum text, imagini și alte tipuri de date. În prezent, doar ieșirile „OP_RETURN” pot fi incluse într-o tranzacție – ex. o imagine, text, etc. Upgrade-ul rețelei va permite includerea a multiple fragmente din diverse date în cadrul unei tranzacții.

Ambele schimbări presupun deschiderea rețelei către volume de utilizare mai mari și o fac mai receptivă la aplicații populare, precum tokenii nefungibili. Companiile și dezvoltatorii de aplicații au afirmat că doreau în mod special introducerea acestor schimbări, pentru a extinde capacitățile blockchain-ului în ceea ce privește tokenii nefungibili, în mod special, așa cum este menționat în documentația upgrade-ului. (Sursa EN)

Coinbase va închide sediul din San Francisco în 2022

Exchange-ul crypto, listat la Nasdaq, Coinbase, va funcționa complet de la distanță și își va închide birourile din San Francisco.

Coinbase a anunțat că își va închide sediul anterior din Golden Gate City, în 2022, ca parte a angajamentului său de a fi "mai întâi la distanță.”

„Ne-am luat angajamentul de a nu a avea un sediu și este important să arătăm angajaților noștri că nicio locație nu este mai importantă decât o alta.” Conform companiei, acesta va fi un pas important în asigurarea faptului că nici un birou nu va deveni un sediu neoficial. „În schimb, vom oferi o rețea de birouri mai mici, în care angajații noștri să poată lucra, dacă aleg acest lucru.”

CEO-ul și co-fondatorul Coinbase, Brian Armstrong a anunțat în mod oficial intenția companiei de a deveni izolată și descentralizată, în februarie 2021. La acel moment, 52% din angajații Coinbase erau aceia care se alăturaseră companiei în lumea post-birouri. Coinbase a subliniat faptul că aproximativ 95% dintre angajații săi vor avea în continuare opțiunea de a lucra de acasă.

„Avem acum angajați, dintre care mulți au lucrat inițial în San Francisco, în țară și în restul lumii. Din ianuarie 2020, aproximativ 250 de angajați s-au relocat, iar mai mult de 150 au părăsit San Francisco, reprezentând aproximativ 21% din forța de muncă la nivel global și 29% din forța de muncă din San Francisco, la acea vreme.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.