Știri crypto & Bitcoin - eBay va adăuga în curând opțiuni de plată crypto, spune CEO-ul - Ucraina a primit până acum 37 de milioane de dolari în donații crypto înregistrate – 23-07-2022

Știri crypto & Bitcoin - eBay va adăuga în curând opțiuni de plată crypto, spune CEO-ul - Ucraina a primit până acum 37 de milioane de dolari în donații crypto înregistrate – 23-07-2022

eBay va adăuga în curând opțiuni de plată crypto, spune CEO-ul

Marea piață de comerț electronic, eBay, ar putea integra în curând plățile crypto, a CEO-ul Jamie Iannone, într-un interviu recent.

Piața de pe internet se numără printre cele mai vechi platforme de comerț electronic, care acum caută să devină platforma preferată de Gen Z și Millennials. CEO-ul a declarat într-un interviu pentru The Street, că firma caută de ceva timp să integreze opțiunile de plată crypto.

În timpul interviului său, Iannone a dezvăluit că gigantul de comerț electronic caută să treacă la noi moduri de plată, deoarece, deja gestionează direct pe platforma sa un volum de 85 de miliarde de dolari.

Vorbind despre poziția eBay cu privire la tehnologiile emergente, cum ar fi blockchain și criptomonedele, Iannone a subliniat popularitatea tot mai mare a tranzacționării de tokeni nefungibili pe platforma sa, fără a face vreun anunț oficial în acest sens.

Iannone a spus că firma și-a schimbat politicile anul trecut pentru a face din platforma de comerț electronic un loc unde se poate cumpăra și vinde orice, fie că este vorba de o marfă fizică sau digitală.

Creșterea popularității și a cererii de criptomonede a făcut ca mai multe platforme online să adauge opțiuni de plată în criptomonede. eBay, care se concentrează pe captarea clienților din generația Millennial și Gen Z, își propune să facă același lucru. Cu toate acestea, nu va fi prima încercare a companiei de a face plăți crypto - eBay a încercat pentru prima dată să integreze plățile BTC în 2014. (Sursa EN)

Ucraina a primit până acum 37 de milioane de dolari în donații crypto înregistrate

Pe baza datelor adunate, suma donațiilor crypto înregistrate, trimise guvernului, armatei și organizațiilor caritabile din Ucraina a depășit 37 de milioane de dolari la momentul publicării. Printre acestea se numără Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Tether (USDT) și alte altcoins. Cifrele se bazează, de asemenea, pe proiecte înregistrate și nu iau în considerare elemente precum eforturile de donare între persoane fizice.

Cel mai mare beneficiar al donațiilor de criptomonede pare a fi "Fondul de rezervă al Ucrainei", susținut de exchange-ul crypto nativ al țării, Kuna. Potrivit canalului său oficial de pe Telegram, exchange-ul a strâns aproximativ 13 milioane de dolari în crypto pentru Ucraina, în principal prin BTC, ETH și USDT.

În continuare, Come Back Alive, o organizație non-guvernamentală care spune că ajută eforturile de rezistență ale forțelor armate ucrainene, a primit peste 7,2 milioane de dolari în donații BTC la adresa sa de portofel. Aceasta include donații anterioare, deși minore, pe care le-a primit în timpul Războiului din Donbas, care a început în 2014. Cointelegraph a vorbit cu entuziaști ucraineni din domeniul crypto, despre această organizație caritabilă, care au garantat pentru legitimitatea acesteia.

În plus, activiștii din comunitatea blockchain au creat Unchain Fund pentru a ajuta Ucraina. Inițiativa sprijină o multitudine de altcoins, inclusiv NEAR, Binance Coin (BNB), Binance USD (BUSD) și multe altele. De la lansarea sa, fondul a strâns peste 1,5 milioane de dolari în crypto, în principal prin donații de tokeni NEAR.

Anna Tutova, membră a fondului Unchain și o personalitate socială proeminentă în comunitatea crypto, a declarat: "Strângem bani pentru medicamente, nevoi de evacuare și reparații, alimente și haine. Strângem fonduri doar în crypto și folosim portofele multi-sig pentru a fi complet transparente. Fondul Unchain este la fel de bine susținut de Vitalik Buterin, Solana, Near, fundația Celo, Harmony, Polygon, Gnosis, Gitcoin și mulți alții." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.