Știri crypto & Bitcoin - Fost oponent Bitcoin - crypto este o acoperire eficientă împotriva devalorizării monedelor - Păreri împărțite ale experților cu privire la BTC – bullish, sau super bullish? – 19-05-2021

Veteran al industriei financiare, George Ball crede că investitorii ar fi prudenți în alocarea unei „mici părți” a portofoliului lor ...

Știri crypto & Bitcoin - Fost oponent Bitcoin - crypto este o acoperire eficientă împotriva devalorizării monedelor - Păreri împărțite ale experților cu privire la BTC – bullish, sau super bullish? – 19-05-2021

Veteran al industriei financiare, George Ball crede că investitorii ar fi prudenți în alocarea unei „mici părți” a portofoliului lor, către criptomonede – schimbându-și complet poziția față de activele digitale.

În cadrul unui interviu pentru Yahoo Finance, Ball a descris criptomonedele precum Bitcoin (BTC), ca fiind o opțiune „atractivă” pentru investitorii care urmăresc o acoperire împotriva actualei devalorizări monetare.

„Nu am mai spus asta până acum și am fost dintotdeauna un oponent al blockchain, al criptomonedelor și al Bitcoin. Dacă te uiți acum, guvernul nu poate stimula piețele la nesfârșit, fluxul de lichidități se va sfârși,” a declarat Ball.

Dacă inflația crescută duce în timp la devalorizarea monedelor, Ball a spus că, „atunci criptomonedele au o mare atractivitate.”

Ball, care a fost președintele Prudential Financial între anii 1982 și 1992 a început să își schimbe poziția față de Bitcoin în august 2020, când a spus investitorilor, că acum este momentul pentru a urmări expunere la activul digital. La acel moment, un Bitcoin valora aproximativ 12k $.

Veteranii de pe Wall Street, precum Ball, își modifică ușor-ușor atitudinea față de criptomonede. Instituții precum JPMorgan și Morgan Stanley au pus ochii pe piața Bitcoin, în timp ce companii precum BNY Mellon deja au început să ofere custodie pentru activul digital. (Sursa EN)

Păreri împărțite ale experților cu privire la BTC – bullish, sau super bullish?

În ciuda fluctuațiilor bull și bear ale Bitcoin, în jurul prețului de 50k $, o serie de analiști și comentatori și-au dat cu părerea despre viitorul prețurilor Bitcoin.

Pe 4 martie, strategul Bloomberg, Mike McGlone a indicat date anterioare, pentru a sugera că Bitcoin se îndreaptă spre 100k $.

Logica lui McGlone gravitează în jurul discount-ului în creștere pentru acțiunile din Grayscale Bitcoin Trust, care se află la același nivel precum colapsul din Joia Neagră de anul trecut. Discount-ul se referă la momentul când acțiunile din Grayscale Bitcoin Trust sunt tranzacționate pentru mai puțin decât valoarea de bază a Bitcoin.

Strategul Bloomberg nu este singurul expert cu așteptări mari pentru BTC, influencer-ul Lark Davis afirmând că, „abia acum trecem de primul val mare de preț,” cu încă două mari valuri ce urmează să vină.

Pe 2 martie, analistul tehnic Kaleo a postat un grafic, în care preconizează că Bitcoin va atinge prețul de 100k $, aproape de începutul lunii aprilie a acestui an.

Aceasta este o continuare a graficului analitic, „Bitcoin Halving Reward Era Price,” făcut acum doi ani în urmă, care preconiza că prețul va ajunge la 200k $ pe la jumătatea anului 2021. Acesta a postat pe Twitter acum două săptămâni că încă are încredere în acest grafic:

„Este de departe cel mai precis grafic predictiv, pe termen lung pentru Bitcoin…$BTC va atinge 200k$+ în timpul acestui ciclu.”

Alte predicții sunt și mai îndrăznețe. CEO-ul Kraken, Jesse Powell a afirmat că, criptomoneda ar putea atinge 1 milion $ sau chiar „o infinitate”, adăugând că în cele din urmă va deveni moneda mondială.

„Putem face doar speculații, dar când îl măsori în termeni de dolari, trebuie să te gândești că merge spre infinit,” a declarat acesta. „Adevărații adepți vă vor spune că se îndreaptă către lună, către Marte și în cele din urmă va deveni moneda mondială.”

Chiar și sceptici ai Bitcoin își schimbă atitudinea față de criptomonede. CEO-ul companiei de investiții Sanders Morris Harris, George Ball a recunoscut pentru Yahoo Finance că este de părere că, criptomonedele sunt acum „atractive” ca „mică parte” a oricărui portofoliu. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.