Știri crypto & Bitcoin - Frații Winklevoss sunt în fruntea listei Forbes, a miliardarilor în Bitcoin - Goldman Sachs declară că Bitcoin se află pe drumul spre maturitate – 22-03-2021

Revista de afaceri, Forbes i-a prezentat pe co-fondatorii Gemini, Cameron și Tyler Winklevoss, ca fiind cei mai bogați miliardari în Bitcoin (BTC) ...

Știri crypto & Bitcoin - Frații Winklevoss sunt în fruntea listei Forbes, a miliardarilor în Bitcoin - Goldman Sachs declară că Bitcoin se află pe drumul spre maturitate – 22-03-2021

Frații Winklevoss sunt în fruntea listei Forbes, a miliardarilor în Bitcoin

Revista de afaceri, Forbes i-a prezentat pe co-fondatorii Gemini, Cameron și Tyler Winklevoss, ca fiind cei mai bogați miliardari în Bitcoin (BTC).

Întocmit de către reporterul crypto, Michael del Castillo, din partea Forbes, clasamentul furnizează o listă a investitorilor Bitcoin, care au câștigat cel mai mult din creșterea de preț a acestuia, de la începutul lunii ianuarie.

Clasamentul include trei investitori Bitcoin, cu un venit net, din crypto, estimat la peste 1 miliard de $, ce îi include pe frații Winklevoss, pe investitorul Tim Draper și pe Matthew Roszak, președinte și co-fondator al companiei blockchain, Bloq. Gemenii se află în fruntea clasamentului, cu un venit net din criptomonede estimat la aproximativ 1.4 miliarde $, de fiecare. Acestora le urmează Roszak și Draper, cu venituri nete estimate la 1.2 miliarde $, respectiv 1.1 miliarde $.

Lista mai include, de asemenea și alți trei investitori crypto: CEO-ul MicroStrategy, Michael Saylor, CEO-ul și co-fondatorul Galaxy Digital, Mike Novogratz și co-fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin. Conform datelor Forbes, averea crypto a lui Saylor însumează 600 milioane $, în timp ce veniturile nete ale lui Novogratz și Buterin se ridică la 478 milioane $, respectiv 360 milioane $.

Castillo a subliniat faptul că nou lansatul clasament „nu este nicidecum unul complet, dar acesta surprinde bine, cât de mult au crescut unele averi,” Conform expertului, bull run-ul Bitcoin a generat cel puțin cinci miliardari, „și posibil încă alți câțiva.” Castillo a declarat că aceste clasamente sunt bazate pe datele publice disponibile, ale portofelelor digitale. (Sursa EN)

Goldman Sachs declară că Bitcoin se află pe drumul spre maturitate

După mai bine de un deceniu de volatilitate extremă a prețului, Bitcoin (BTC) începe în cele din urmă să se maturizeze ca și clasă de active, conform lui Jeffrey R. Currie, directorul global pentru cercetarea în domeniul bunurilor, al Goldman Sachs.

În cadrul unui interviu pentru CNBC, Currie a declarat că bull run-ul remarcabil al Bitcoin a atras interesul la nivel instituțional, dar a subliniat că investitorii smart-money încă reprezintă doar o mică parte din totalul pieței. Ar fi nevoie ca aceștia să investească în masă, în Bitcoin, pentru ca acesta să devină un activ stabil și să evite prăbușirile fulger, ca cea din ultima perioadă.

„Cred că piața începe să se maturizeze,” a declarat Currie, referindu-se la Bitcoin, adăugând că, „volatilitatea și acele riscuri asociate acestuia” sunt obișnuite pentru activele în curs de formare.

Acesta a continuat, spunând că:

„Cheia către crearea unui soi de stabilitate în cadrul pieței este reprezentată de către o creștere in participarea investitorilor instituționali, iar acum numărul acestora este scăzut […] aproape 1% din totalul de bani instituționali.”

Goldman Sachs și-a schimbat atitudinea față de Bitcoin și criptomonede în general. Compania nu doar că și-a consolidat resursele umane, pentru a include experți în domeniul monedelor digitale, dar a și emis orientări despre coexistența pașnică dintre Bitcoin și aur, ca acoperire la nivel macro. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.