Știri crypto & Bitcoin - Gigantul de licitații Sotheby va accepta BTC și ETH ca plăți, prin intermediul Coinbase - Ofertă publică inițială a unui broker crypto suedez, suprasubscrisă cu 1200% - 27-07-2021

Sotheby, una dintre cele mai mari și cele mai vechi case de licitații a anunțat că va accepta criptomonede importante ca nouă metodă de plată, în cadrul unei ...

Știri crypto & Bitcoin - Gigantul de licitații Sotheby va accepta BTC și ETH ca plăți, prin intermediul Coinbase - Ofertă publică inițială a unui broker crypto suedez, suprasubscrisă cu 1200% - 27-07-2021

Gigantul de licitații Sotheby va accepta BTC și ETH ca plăți, prin intermediul Coinbase

Sotheby, una dintre cele mai mari și cele mai vechi case de licitații a anunțat că va accepta criptomonede importante ca nouă metodă de plată, în cadrul unei viitoare licitații.

CEO-ul Sotheby, Charles Stewart, a afirmat că firma va începe să accepte plățile cu Bitcoin (BTC) și Ether (ETH) ca parte a viitoarei sale licitații pentru „Love is in the Air,” a lui Banksy. Noua metodă de plată va fi oferită în parteneriat cu cel mai mare exchange de criptomonede din SUA, Coinbase.

„Este ceva la care ne-am gândit de ceva vreme,” a declarat CEO-ul, detaliind că ultima acțiune întreprinsă de către Sotheby face pasul următor către explorarea plăților cu crypto, pentru artă în format fizic, după ce compania a avut contact cu tokenii nefungibili, sau NFT, mai devreme anul acesta.

„Love is in the Air” este o operă de artă emblematică, sub formă de manifest, ce aparține artistului stradal englez, ce folosește pseudonimul Banksy.

După cum a mai fost relatat anterior, casele mondiale de licitații s-au îndreptat către industria crypto, ceva mai agresiv în lunile recente. În februarie, casa de licitații englezească, Christie’s a anunțat o licitație NFT a operei digitale „Everydays: The first 5000 Days,” a lui Mike Winklemann. Licitația s-a încheiat cu o vânzare de NFT record, pentru suma de aproximativ 70 milioane $. În octombrie 2020, Christie’s a mai vândut, de asemenea, o operă de artă pe tema Bitcoin și NFT, pentru mai mult de 130k $. (Sursa EN)

Ofertă publică inițială a unui broker crypto suedez, suprasubscrisă cu 1200%

Safello, o companie de brokeraj crypto din Stockholm asistă la cereri masive din partea investitorilor, pentru viitoarea sa ofertă publică inițială, la Nasdaq First North Growth Market.

Compania a declarat că planul pentru oferta sa publică inițială a fost suprasubscris cu 502 milioane coroane suedeze (59.3 milioane $), mai mult cu aproximativ 1240%, față de suma planificată, de 40.5 milioane de coroane (4.8 milioane $).

CEO-ul Safello, Frank Schuil, a declarat că regulile de alocare au fost stabilite în cadrul prospectului, iar Safello le-a urmat întocmai. „Abordarea noastră a fost aceea de a crea cea mai amplă distribuție, după pre-subscriere, în spiritul deținerilor descentralizate.”

„Safello își va continua parcursul. Listarea la Nasdaq First North deschide noi posibilități pentru dezvoltare, pe care le vom urma.”

Fondată în 2013, în Suedia, Safello este o companie de brokeraj crypto online, care cumpără și vinde criptomonede, precum Bitcoin (BTC). Compania este reglementată ca instituție financiară de către Autoritatea de Monitorizare Financiară din Suedia și este susținută de către jucători importanți din industria crypto, inclusiv Digital Currency Group, al lui Barry Silbert. Safello și-a anunțat inițial planurile pentru o ofertă publică inițială, în decembrie 2020.

Mulți dintre cei din spațiul crypto au preconizat că 2021 va fi anul în care companiile crypto încep să devină publice. Coinbase, cel mai mare exchange crypto din SUA, a fost listat la Nasdaq Global Select Market, la mijlocul lunii aprilie, iar importantul manager european de active crypto, CoinShares a debutat la Nasdaq First North, în luna martie. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.