Știri crypto & Bitcoin - Jim Cramer încă deține mult Ether achiziționat inițial pentru o licitație NFT - CEO-ul aplicației de investiții, Betterment spune că încă nu sunt pregătiți pentru a oferi servicii crypto – 26-07-2021

În cel mai recent semnal ce dovedește că crypto continuă să-și croiască drum în mainstream, gazda CNBC, Jim Cramer și-a petrecut săptămâna discutând despre suma ...

Știri crypto & Bitcoin - Jim Cramer încă deține mult Ether achiziționat inițial pentru o licitație NFT - CEO-ul aplicației de investiții, Betterment spune că încă nu sunt pregătiți pentru a oferi servicii crypto – 26-07-2021

Jim Cramer încă deține mult Ether achiziționat inițial pentru o licitație NFT

În cel mai recent semnal ce dovedește că crypto continuă să-și croiască drum în mainstream, gazda CNBC, Jim Cramer și-a petrecut săptămâna discutând despre suma importantă de Ether (ETH), pe care o deține.

În cadrul emisiunii Squawk Box, Cramer a spus că deține „mult Ether,” explicând că prima oară l-a achiziționat atunci când încerca să „achiziționeze niște tokeni nefungibili pentru Time Magazine. În principiu, te obligau să achiziționezi Ether întâi. Nu am înțeles de ce, așa că pur și simplu am păstrat Ether-ul.”

Cramer se referea la recenta licitație a Time’s, pentru coperte de reviste sub formă de tokeni nefungibili, în care, fiecare dintre ele s-a vândut pentru sume cuprinse între 100k $ și 250k $.

Cu toate acestea, păstrarea Ether-ului „pare o afacere mai bună,” luând în calcul raliul de preț de până la aproximativ 3 300$, deci o creștere de 130%. Cramer a răspuns în glumă că „îmi voi cumpăra o casă cu Ether-ul.”

Gluma referitoare la plata imobiliarelor din profiturile sale crypto, nu este doar o remarcă, întrucât gazda emisiunii a spus în cursul lunii precedente că și-a plătit o ipotecă folosind veniturile din investițiile sale Bitcoin (BTC).

Vorbind în detaliu despre utilizarea de Bitcoin pentru plata proprietății sale, Cramer s-a caracterizat nici ca hodler, nici ca cineva care vinde moneda din nechibzuință. (Sursa EN)

CEO-ul aplicației de investiții, Betterment spune că încă nu sunt pregătiți pentru a oferi servicii crypto

Betterment, o companie importantă de consiliere financiară, care furnizează servicii de management de numerar și robo-consultanță, nu s-a decis încă dacă va introduce sau nu criptomonede pe platforma sa.

Conform CEO-ului companiei, Sarah Levy, Betterment încă face cercetări cu privire la o potențială extindere a serviciilor sale, astfel încât să includă active digitale precum Bitcoin.

„Considerăm că, dacă putem furniza contextul și consilierea potrivite, atunci este în regulă să participăm la unele dintre aceste clase de active mai noi,”a declarat Levy, în cadrul unui interviu pentru Bloomberg. „Îmi doresc să putem găsi o modalitate prin care să furnizăm crypto în mod responsabil, dar nu aș putea spune că ne aflăm în acel punct, în prezent. Cred că încă suntem în punctul în care privim și învățăm.”

Fondată în 2008, Betterment este o platformă populară în SUA, care își ajută clienții să efectueze investiții într-un portofoliu divers de acțiuni și obligațiuni, la nivel global, alocate la un „nivel de risc corespunzător,” pentru o anumită perioadă de timp.

În luna aprilie, compania a anunțat o creștere record pentru primul trimestru al anului 2021, adăugând 10 miliarde $ și raportând o creștere de 116% a numărului de clienți noi, de la an la an.

În timp ce Betterment își continuă cercetarea în ceea ce privește o potențială mutare în domeniul crypto, companiile importante de pe Wall Street, inclusiv Goldman Sachs și Morgan Stanley deja au făcut pași importanți pentru a permite clienților lor să investească în criptomonede. Gigantul de plăti globale, PayPal, a declarat că cererea pentru serviciile sale crypto a depășit așteptările companiei, după ce compania a lansat prima sa ofertă crypto, la sfârșitul anului 2020. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.