Știri crypto & Bitcoin - Rundă de finanțare de 90 de milioane de dolari pentru banca de criptomonede Sygnum - Miliardarul Ray Dalio recomandă o alocare "rezonabilă" de 1%-2% pentru Bitcoin – 8-04-2022

Știri crypto & Bitcoin - Rundă de finanțare de 90 de milioane de dolari pentru banca de criptomonede Sygnum - Miliardarul Ray Dalio recomandă o alocare "rezonabilă" de 1%-2% pentru Bitcoin – 8-04-2022

Rundă de finanțare de 90 de milioane de dolari pentru banca de criptomonede Sygnum

Sun Hung Kai, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Hong Kong, continuă să parieze pe industria criptomonedelor, investind în compania elvețiană Sygnum.

Sygnum a anunțat oficial că a încheiat o rundă de finanțare 90 de milioane de dolari de seria B, condusă de Sun Hung Kai, un gigant imobiliar și o firmă de investiții alternative din Hong Kong.

Potrivit președintelui executiv al Sun Hung Kai, Lee Seng Huang, compania are o viziune strategică de a-și extinde ofertele de gestionare a fondurilor în domeniul activelor digitale.

"Pe fondul creșterii cererii instituționale și a supravegherii de reglementare a acestui sector, Sygnum, cu istoricul său ca bancă și administrator de active digitale complet reglementat, este partenerul ideal pentru noi, pentru a dezvolta împreună produse axate pe active digitale și pentru a răspunde cererii puternice de soluții și servicii pentru active digitale în Asia, Europa și dincolo de acestea", a spus acesta.

Această rundă de finanțare aduce evaluarea post-money a Sygnum la 800 de milioane de dolari, marcând o creștere de zece ori a veniturilor consolidate, începând cu 2021.

Capitalul obținut are scopul de a ajuta compania elvețiană să se extindă în întreaga lume, să creeze noi produse în colaborare cu investitori strategici, să accelereze dezvoltarea de noi oferte Web3 de nivel instituțional, cum ar fi pool-uri financiare descentralizate și servicii de staking, precum și parteneriate suplimentare cu ecosisteme blockchain, cum ar fi Dfinity Foundation. (Sursa EN)

Miliardarul Ray Dalio recomandă o alocare "rezonabilă" de 1%-2% pentru Bitcoin

Managerul de fonduri speculative, Ray Dalio rămâne optimist în privința Bitcoin (BTC) în 2022, enumerând trei motive principale pentru care Bitcoin este "impresionant". Într-un interviu recent cu The Investors Podcast, acesta a vorbit despre aur și BTC ca o acoperire împotriva inflației.

Când a fost întrebat de către intervievatorul William Green despre care ar fi o alocare rezonabilă pentru un profan, Dalio a spus că este de acord cu sugestia colegului miliardar Bill Miller că 1%-2% este alocarea corectă.

Acesta a explicat că rețeaua nu a fost niciodată piratată, nu are un concurent mai bun, iar ratele de adoptare a BTC ar sugera că ar putea diminua și mai mult capitalizarea pieței aurului:

"Bitcoin valorează acum aproximativ 1.000 de miliarde de dolari, în timp ce aurul care nu este deținut de băncile centrale și nu este folosit pentru bijuterii valorează aproximativ 5.000 de miliarde de dolari. Când mă uit la asta, țin cont de acest lucru, deoarece cred că, în timp, activele de acoperire împotriva inflației probabil că se vor descurca mai bine."

Fondatorul celui mai mare fond de acoperire din lume, Bridgewater Associates, Dalio a reluat comentariile făcute anul trecut în timpul interviului recent pentru podcast, spunând că a fost impresionat de faptul că Bitcoin a supraviețuit în ultimul deceniu, reiterând în același timp că nu este "favorabil numerarului".

Dalio a făcut o atenționare cu privire la meditațiile sale despre creșterea Bitcoin, subliniind zelotismul din jurul comunității Bitcoin ca fiind un posibil călcâi al lui Ahile. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.