Știri crypto & Bitcoin - Senatorii democrați critică Fidelity Investments pentru fondurile de pensii cu expunere la BTC - Noile aplicații sociale vor să ajute Bitcoinerii să se conecteze în viața reală

Știri crypto & Bitcoin - Senatorii democrați critică Fidelity Investments pentru fondurile de pensii cu expunere la BTC - Noile aplicații sociale vor să ajute Bitcoinerii să se conecteze în viața reală

Senatorii democrați critică Fidelity Investments pentru fondurile de pensii cu expunere la BTC

Trei senatori americani i-au scris directorului general al Fidelity Investments, Abigail Johnson, cerând o explicație pentru decizia companiei de servicii financiare de a include fonduri expuse la Bitcoin în planurile sale de pensii 401(k). "Această decizie este extrem de îngrijorătoare", au scris aceștia.

Democrații Dick Durbin, Elizabeth Warren și Tina Smith au trimis scrisoarea, care are aproximativ o pagină și jumătate, în care au discutat despre obiceiurile de economisire pentru pensie ale americanilor în termeni generali, cu statistici minime, dar cu numeroase înflorituri retorice și șiruri de adjective. Banii pe care consumatorii americani îi pot investi în fondurile de pensii sunt "câștigați cu greu", de exemplu, iar expunerea lor la "cazinoul criptomonedelor" este "un punct prea îndepărtat". Autorii scrisorii au întrebat:

"Când economisirea pentru pensie este deja o provocare pentru atât de mulți americani, de ce ar permite Fidelity ca cei care pot economisi să fie expuși la un activ netestat și foarte volatil precum Bitcoin?".

Nu există niciun apel la acțiune în scrisoare, în afară de "Așteptăm cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră".

Senatorii se opuneau fondurilor pe care Fidelity Investments le-a introdus în martie. Warren, care reprezintă statul Massachusetts, statul în care se află sediul Fidelity Investments, a făcut echipă cu Smith pentru a-i scrie lui Johnson la începutul lunii mai, trimițând o scrisoare detaliată și copios notată cu note de subsol care se opunea includerii Bitcoin (BTC) în planurile de pensii. Această scrisoare se încheia cu o listă de întrebări și stabilea un termen de două săptămâni pentru un răspuns. (Sursa EN)

Noile aplicații sociale vor să ajute Bitcoinerii să se conecteze în viața reală

Găsirea dragostei adevărate începe cu Bitcoin (BTC). Așa susțin fondatorii serviciului de întâlniri Bitcoiner The Orange Pill App și LoveisBitcoin. Serviciile se alătură unei liste tot mai mari de modalități prin care pasionații de Bitcoin se pot întâlni, discuta și acum se pot îndrăgosti "IRL" (în viața reală).

Dar mai întâi, de ce oamenii care iubesc Bitcoin au nevoie să se conecteze cu alții care sunt "orange pilled"? Pentru George Saoulidis, co-fondator al LoveisBitcoin, Bitcoinerii au nevoie de un serviciu de întâlniri, pentru că banii ne modelează viața mai mult decât ne dăm seama:

"Pot apărea și apar probleme dacă preferințele temporale diferă mult. O parte a procesului de "orange-pilling" te face să vezi dincolo de marketing și propagandă pentru a distinge ceea ce este cu adevărat valoros: Experiențele, familia, prieteniile."

O parte din ethosul Bitcoin este de a avea o preferință de timp mai mică și de a nu ceda la satisfacția instantanee. Saoulidis explică faptul că, personal, nu ar putea fi cu un soț sau o soție care se agață de "obiceiuri de cheltuieli în fiat", deoarece intră în conflict cu valorile de bază ale culturii Bitcoin - gândirea pe termen lung și prioritizarea economisirii în detrimentul cheltuielilor.

Pentru Matteo Pellegrini, fondatorul aplicației Orange Pill App, atunci când s-a mutat într-un cartier nou din Santa Monica, a vrut să iasă cu Bitcoineri. Cu toate acestea, s-a străduit să întâlnească persoane care îi împărtășeau pasiunea pentru invenția lui Satoshi Nakamoto.A condus prin California și, în unele cazuri, chiar a bătut la ușile oamenilor pentru a-i întreba dacă le place Bitcoin. Un bec s-a aprins când s-a gândit: "De ce fac asta? Ar trebui să existe o aplicație pentru asta". S-a născut aplicația Orange Pill. Folosind geolocalizarea, aplicația permite Bitcoinerilor să se conecteze cu alte persoane din apropiere. Asemănător cu Tinder, poate fi folosită pentru conectare, dar și pentru prietenie, întâlniri după conferințe sau chiar pentru a găsi un loc de muncă. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.