Știri crypto & Bitcoin - Utilizatorii Grubhub pot câștiga recompense BTC pentru livrarea de mâncare - Jurații din procesul lui Craig Wright nu pot ajunge la un verdict comun – 20-02-2022

Știri crypto & Bitcoin - Utilizatorii Grubhub pot câștiga recompense BTC pentru livrarea de mâncare - Jurații din procesul lui Craig Wright nu pot ajunge la un verdict comun – 20-02-2022

Utilizatorii Grubhub pot câștiga recompense BTC pentru livrarea de mâncare

Platforma de livrare de mâncare, Grubhub, a încheiat un parteneriat cu aplicația de recompense Bitcoin, Lolli, pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a câștiga criptomonede înapoi pentru comenzile lor.

În cadrul unui anunț, Lolli a declarat că, clienții Grubhub vor putea câștiga 1 dolar în recompense Bitcoin (BTC) de fiecare dată când folosesc extensia sau aplicația platformei. Fondurile vor fi disponibile pentru a fi transferate sau stocate în portofelul Lolli al unui utilizator, după ce a câștigat mai mult de 15 dolari, sau aproximativ 0,00026 BTC.

"Trebuie să facem ca Bitcoin să facă parte din viața de zi cu zi", a declarat co-fondatorul și directorul general al Lolli, Alex Adelman. "Livrarea de alimente este un ritual pentru mulți, iar recompensele Bitcoin fac ca Bitcoin să facă parte din acest ritual."

Lansată în 2018, Lolli a colaborat cu peste 1.000 de comercianți, pentru a le oferi clienților posibilitatea de a primi recompense BTC atunci când fac cumpărături online, inclusiv branduri importante precum Microsoft și Macy's. În iulie, platforma a încheiat o rundă de finanțare de seria A de 10 milioane de dolari, condusă de Acrew Capital, cu scopul de a-și extinde serviciile la un public mai larg. Aceasta a urmat unei runde de finanțare de 5 milioane de dolari în luna martie de la investitori, inclusiv Seven Seven Six, firma de capital de risc co-fondată de președintele executiv al Reddit, Alexis Ohanian. (Sursa EN)

Jurații din procesul lui Craig Wright nu pot ajunge la un verdict comun

Procesul dintre australianul Craig Wright și succesorul prietenului său David Kleiman, decedat în prezent, privind drepturile legale asupra Bitcoin (BTC) în valoare de zeci de miliarde de dolari, minați de Satoshi Nakamoto, s-ar putea încheia cu o eroare de judecată dacă jurații rămân în impas.

Wright susține că a folosit pseudonimul Satoshi Nakamoto atunci când a inventat Bitcoin. Cazul în curs de deliberare a început în 2018, când succesorul asociatului său, Kleiman l-a dat în judecată pe motiv că cei doi erau parteneri care au inventat și au minat Bitcoin împreună.

Juriul a fost în impas, după ce a emis următoarea declarație:

"Din păcate, nu putem ajunge la o concluzie și nu putem fi cu toții de acord cu un verdict cu privire la niciuna dintre întrebări".

Judecătoarea Beth Bloom a emis o acuzație Allen Charge, prin care a dat instrucțiuni juriului să continue să delibereze până când va ajunge la un verdict. Ea a spus: "Vă sugerez ca acum să reexaminați și să reconsiderați cu atenție toate probele în lumina instrucțiunilor instanței privind legea".

Cu toate acestea, în cazul în care juriul nu reușește să ajungă la un verdict, judecătorul ar putea declara nulitatea procesului.

Miza acestui caz este mare. Ambele părți susțin că Wright este Satoshi; cu toate acestea, ele sunt în dezacord în ceea ce privește proprietatea celor 1,1 milioane de BTC minate la momentul respectiv. În prezent, cei 1,1 milioane de BTC valorează 62.568.836.000 de dolari. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.