Știri crypto & blockchain - Aurora lansează un fond de 90 de milioane de dolari pentru a finanța aplicațiile DeFi pe protocolul Near - Colin Miles de la TZ APAC - Blockchain va fi predat în sălile de clasă în 3-5 ani

Știri crypto & blockchain - Aurora lansează un fond de 90 de milioane de dolari pentru a finanța aplicațiile DeFi pe protocolul Near - Colin Miles de la TZ APAC - Blockchain va fi predat în sălile de clasă în 3-5 ani

Aurora lansează un fond de 90 de milioane de dolari pentru a finanța aplicațiile DeFi pe protocolul Near

Aurora, o Ethereum Virtual Machine (EVM), concepută pentru a scala aplicațiile descentralizate (DApps) construite pe protocolul Near, a lansat un fond de tokeni în valoare de 90 de milioane de dolari.

Fondul a fost lansat în parteneriat cu Proximity Labs și se va concentra pe finanțarea aplicațiilor financiare descentralizate (DeFi) pe protocolul Near.

Protocolul Near este o platformă DApp care se concentrează pe ușurința de utilizare în rândul dezvoltatorilor și utilizatorilor. Fiind un concurent emergent de layer-1 pentru Ethereum, protocolul Near este, de asemenea, capabil de smart contracts și rulează un mecanism de consens de tip proof-of-stake (PoS).

Finanțarea a fost asigurată de Aurora Labs, care a alocat 25 de milioane de tokeni AURORA - evaluați în prezent la aproximativ 90 de milioane de dolari - din trezoreria sa DAO către Proximity Labs.

Ca urmare a modelului de finanțare, Proximity Labs va fi acum responsabil de gestionarea fondurilor și de acordarea de subvenții dezvoltatorilor care urmăresc să construiască DApps pe Aurora.

Echipa Aurora Labs consideră că structura de finanțare bazată pe tokeni va crește, de asemenea, activitatea în cadrul rețelei.

Fondatorul Aurora Labs, Alex Shevchenko, a declarat că lansarea noului fond de tokeni va contribui la creșterea atractivității dezvoltatorilor pentru dezvoltarea de aplicații Ethereum pe protocolul Near:

"Aurora DAO își continuă misiunea de a extinde economia Ethereum în afara blockchain-ului Ethereum. Acest grant reprezintă un nou pas important în dezvoltarea ecosistemului Aurora și mă bucur că Proximity Labs ne însoțește în această călătorie."

EVM este un motor informatic bazat pe blockchain, aflat în centrul sistemului de operare Ethereum, responsabil pentru executarea tranzacțiilor, implementarea de smart contracts și alte funcționalități de operare, pe lângă faptul că permite dezvoltatorilor să construiască DApps pe blockchain-ul său. (Sursa EN)

Colin Miles de la TZ APAC - Blockchain va fi predat în sălile de clasă în 3-5 ani

Colin Miles, noul director executiv al TZ APAC, se așteaptă ca programele de învățământ blockchain și Web3 să devină parte integrantă a învățământului secundar și terțiar în următorii trei până la cinci ani.

"Aș crede că este acel termen clasic pe termen mediu, de trei până la cinci ani", a declarat Miles.

Miles a vorbit după anunțul acordului de parteneriat dintre TZ APAC și Școala de Calculatoare a Universității Naționale din Singapore (NUS), prin care agenția Tezos va sprijini dezvoltarea noului centru al universității pentru cultivarea excelenței în domeniul informaticii. Miles a declarat:

"Dacă aveți un centru dedicat în NUS, care organizează cursuri de blockchain în fiecare zi din fiecare săptămână pentru studenți, acesta va deveni parte din structura uneia dintre cele mai bune școli de calcul din lume. Îmi imaginez că majoritatea celorlalte școli ar privi acest lucru ca pe un exemplu de urmat."În prezent, NUS oferă un curriculum aprofundat de blockchain care vizează o serie de niveluri, de la începători la directori executivi și manageri de nivel mediu. Printre alte universități bine cunoscute care oferă cursuri de blockchain se numără Massachusetts Institute of Technology (MIT), Harvard University, Oxford University, Cornell University și University of California Berkeley. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.