Știri crypto & blockchain - Bison Trails lansează suport pentru Binance Smart Chain - Australia și Singapore încheie un proiect pilot blockchain de verificare digitală – 22-12-2021

Bison Trails, un furnizor de infrastructură de întreprindere pentru industria blockchain și a criptomonedelor, a extins sprijinul pentru dezvoltatorii Binance Smart Chain

Știri crypto & blockchain - Bison Trails lansează suport pentru Binance Smart Chain - Australia și Singapore încheie un proiect pilot blockchain de verificare digitală – 22-12-2021

Bison Trails lansează suport pentru Binance Smart Chain

Bison Trails, un furnizor de infrastructură de întreprindere pentru industria blockchain și a criptomonedelor, a extins sprijinul pentru dezvoltatorii Binance Smart Chain - o mișcare despre care compania spune că va contribui la stabilitatea și securitatea sectorului DeFi, aflat în creștere rapidă.

Prin intermediul Bison Trails, dezvoltatorii de pe Binance Smart Chain, cunoscut și sub numele de BSC, vor avea acces la infrastructura de noduri de validare, care le permite să ruleze noduri și să contribuie la securitatea rețelei. Mai exact, Bison Trails oferă BSC infrastructura Query & Transact, care permite dezvoltatorilor să creeze mai ușor aplicații.

Parteneriatul cu BSC se concentrează în jurul creșterii DeFi și a deciziei strategice a lanțului de a face finanțele descentralizate mai accesibile prin limite mai mari ale blocurilor de gas și prin accelerarea timpilor de blocare. De la lansarea sa, în urmă cu aproape un an, BSC a atras peste 180 de proiecte pe platformă. Tranzacțiile zilnice ale BSC au atins un nivel record de peste 13,1 milioane pe 29 iulie, dar de atunci au scăzut brusc, potrivit datelor din industrie.

Bison Trails suportă în prezent peste 30 de protocoale, după ce a anunțat mai multe parteneriate cheie în ultimul an. După cum a raportat Cointelegraph, unele dintre cele mai recente parteneriate ale companiei includ Crypto.com și Provenance Blockchain Foundation. (Sursa EN)

Australia și Singapore încheie un proiect pilot blockchain de verificare digitală

Australian Border Force (ABF), Infocomm Media Development Authority of Singapore (IMDA) și Singapore Customs, împreună cu alte reprezentante ale industriei, au încheiat un proiect de testare blockchain care analizează situația sistemelor de verificare digitală ale țărilor, în ceea ce privește emiterea și verificarea documentelor comerciale.

Proiectul de colaborare a făcut parte din Acordul privind economia digitală dintre Australia și Singapore - o inițiativă menită să sporească eficiența comerțului dintre cele două țări, precum și să reducă la minimum fricțiunile economice în plățile transfrontaliere.

Interoperabilitatea celor două sisteme de verificare digitală - Intergovernmental Ledger al ABF și implementarea de referință TradeTrust al IMDA - a fost analizată pentru a înțelege posibilitatea de a crea "documente comerciale digitale de înaltă integritate, care pot fi autentificate instantaneu, cu urmărirea provenienței și procesate digital".

Potrivit comunicatului oficial, "codurile QR încorporate cu dovezi unice sunt inserate în certificatele de origine digitale (COO), permițând verificarea imediată a autenticității și integrității documentului atunci când este scanat sau citit de o mașină."

Organizații de profil din industrie, printre care Camera de Comerț și Industrie a Australiei și Australian Industry Group, precum și entități financiare precum ANZ Bank, DBS Bank și Standard Chartered, care au jucat un rol în cadrul testului, au exprimat beneficiile aduse de creșterea eficienței, atât în ceea ce privește costurile, cât și timpul, prin utilizarea de COO-uri verificabile. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.