Știri crypto & blockchain - Dezvoltatorii NEAR vor avea parte de o implementare continuă a aplicațiilor Web3 cu Pocket Network - Agențiile din SUA avertizează împotriva afluxului de nord-coreeni care ocupă locuri de muncă în domeniul IT și crypto online

Știri crypto & blockchain - Dezvoltatorii NEAR vor avea parte de o implementare continuă a aplicațiilor Web3 cu Pocket Network - Agențiile din SUA avertizează împotriva afluxului de nord-coreeni care ocupă locuri de muncă în domeniul IT și crypto online

Dezvoltatorii NEAR vor avea parte de o implementare continuă a aplicațiilor Web3 cu Pocket Network

Pocket Network, un protocol intermediar de infrastructură de releu, a anunțat o integrare de servicii pentru a îmbunătăți lățimea de bandă a rețelei blockchain NEAR, permițând totodată timpi de implementare mai rapizi pentru dezvoltatorii Web3.

Potrivit Pocket Network, cea mai recentă integrare cu NEAR permite dezvoltatorilor nativi să își desfășoare aplicațiile pe alte blockchains acceptate, inclusiv Ethereum, Solana, Fuse, Avalanche, Harmony și Polygon. În plus, având integrări cu mai multe blockchains, dezvoltatorii NEAR pot depăși preocupările legate de punctele unice de eșec din cauza blocajelor sau a altor întreruperi de servicii.

Pocket Network își propune să realizeze un timp de funcționare de 100% pentru proiecte, prin intermediul unei rețele distribuite la nivel global, de peste 47.000 de noduri complete, care deservesc aplicațiile Web3 în 46 de blockchains.

Pocket Network își propune să aducă oportunități de generare de venituri pentru operatorii de noduri complete prin oferirea de plăți în token-ul său intern, Pocket Network (POKT) pentru deservirea traficului în rețea. "Este un scenariu win-win-win pentru aplicațiile NEAR, nodurile NEAR și protocolul Pocket Network", a remarcat Michael O'Rourke, co-fondator și CEO al Pocket Network.

Datorită integrării Pocket Network, care alocă în mod autonom lățimea de bandă și relee, se așteaptă ca ecosistemul NEAR să asiste la reducerea fricțiunilor la conectarea aplicațiilor descentralizate (DApps) prin intermediul Pocket Portal, un produs de layer-2, pe lângă protocolul Pocket Network. Vorbind despre aceasta, Cameron Dennis, șeful ecosistemelor de la Fundația NEAR, a declarat:

"Sunt încântat că dezvoltatorii NEAR vor avea acum posibilitatea de a alege între rețeaua descentralizată de puncte finale RPC a Pocket Network și alte soluții centralizate." (Sursa EN)

Agențiile din SUA avertizează împotriva afluxului de nord-coreeni care ocupă locuri de muncă în domeniul IT și crypto online

Departamentul de Justiție, Departamentul de Stat și Departamentul Trezoreriei din Statele Unite au emis un avertisment comun de avertizare împotriva afluxului de lucrători nord-coreeni în diverse locuri de muncă în domeniul tehnologiei independente, în special în industria crypto.

Avertismentul public a fost publicat, subliniind indicatorii și elementele de identificare critice pentru ca firmele private să evite angajarea de lucrători nord-coreeni. Agențiile americane au avertizat că acești lucrători prezintă o serie de riscuri, inclusiv furtul de proprietate intelectuală, date și fonduri care ar putea fi folosite pentru a încălca sancțiunile.

A existat o creștere semnificativă a pieței locurilor de muncă independente din cauza pandemiei, iar crypto, fiind un sector descentralizat, oferă unele dintre cele mai profitabile locuri de muncă în domeniul IT din industria actuală. Acesta este motivul de îngrijorare pentru agențiile americane, care se feresc de interesul Coreei de Nord pentru sectorul crypto.

În aviz se menționează că lucrătorii nord-coreeni folosesc adesea rețele private virtuale (VPN) pentru a achiziționa adrese IP din țări terțe și identități furate pentru a-și ascunde țara de origine. În aviz se mai arată:

"Acești lucrători dezvoltă aplicații și software care acoperă o gamă largă de sectoare, inclusiv, dar fără a se limita la, afaceri, criptomonede, sănătate și fitness, rețele sociale, sport, divertisment și stil de viață".

Pentru a identifica și a elimina astfel de lucrători de la companiile cu sediul în SUA, sfatul a enumerat diverse semnale de alarmă de care trebuie să ne ferim, inclusiv neconcordanțe în ceea ce privește ortografia numelui, naționalitatea, locația de lucru declarată, informațiile de contact, istoricul educațional, istoricul muncii și alte detalii din profilurile unui dezvoltator pe platforma de liber-profesioniști.Solicitarea de plăți în criptomonede și transferul frecvent de bani către conturi bancare din Republica Populară Chineză au fost alte semnale de alarmă esențiale enumerate în acest avertisment. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.