Știri crypto & blockchain - Piața bear va dura până când aplicațiile crypto vor fi cu adevărat utile - Mark Cuban - Susținător Bitcoin criticat pentru susținerea proiectului de autentificare a portofelelor

Știri crypto & blockchain - Piața bear va dura până când aplicațiile crypto vor fi cu adevărat utile - Mark Cuban - Susținător Bitcoin criticat pentru susținerea proiectului de autentificare a portofelelor

Piața bear va dura până când aplicațiile crypto vor fi cu adevărat utile - Mark Cuban

Mark Cuban, antreprenorul miliardar cunoscut pentru rolul său ca unul dintre principalii investitori din cadrul emisiunii de televiziune de tip reality-show, Shark Tank, a declarat că piața crypto bear nu se va încheia până când nu se va pune mai mult accent pe aplicațiile cu utilitate.

Cuban a declarat în trecut că în jur de 80% din portofoliul său din afara programului Shark Tank era în crypto. Apărând într-un episod al Bankless Podcast, a fost întrebat cât timp crede că va dura actuala piață bear crypto:

"Va dura până când va exista un catalizator, iar acel catalizator va fi o aplicație, sau vom ajunge atât de jos încât oamenii vor spune "la naiba, voi cumpăra ceva"."

Acesta crede că o mai bună concentrare asupra aplicațiilor cu utilitate va scoate crypto din cădere și, cu atât de multe aplicații axate pe tehnologie financiară sau obiecte de colecție, lansarea unei aplicații axate pe afaceri ar fi unul dintre aceste evenimente care ar putea declanșa o inversare pentru piețe.

Folosind exemplul unei "versiuni descentralizate a Quickbooks", un software de gestionare a contabilității pentru întreprinderile mici, Cuban a prezis o avalanșă de utilizatori dacă s-ar lansa ceva de acest gen.

În ciuda faptului că analiștii au prezis că Bitcoin (BTC), precum și multe alte criptomonede au atins un minim al prețului, Cuban spune că "încă nu este ieftin" atunci când analizează capitalizarea ridicată a pieței pentru unele proiecte:

"Dacă te uiți la capitalizarea de piață și vezi că este o capitalizare de piață de peste un miliard de dolari sau 6 miliarde de dolari sau 8 miliarde de dolari sau 40 de miliarde de dolari, nu te uiți la asta și spui "este ieftin". Dacă vă aduceți aminte de DeFi Summer, aceste lucruri se vindeau cu mai puțin de un penny, iar capitalizarea lor de piață era de sute de milioane". (Sursa EN)

Susținător Bitcoin criticat pentru susținerea proiectului de autentificare a portofelelor

Crypto Twitter l-a atacat pe Nic Carter, un susținător proeminent al Bitcoin (BTC), pentru implicarea sa în Dynamic, un proiect de autentificare a portofelelor de către terți, care ar putea împiedica efectuarea tranzacțiilor cu portofele în cazul în care un portofel este clasificat ca fiind riscant.

Într-un tweet, Carter și-a împărtășit entuziasmul în susținerea proiectului, postând într-un tweet anunțul Dynamic despre o creștere de 7,5 milioane de dolari recent finalizată, condusă de Andreessen Horowitz (a16z). În urma acestui lucru, utilizatorii s-au adunat pe Twitter-ul lui Carter, exprimându-și dezamăgirea din cauza acestei mișcări.

Utilizatorul Twitter, Lifetheuniverce, a susținut că ceea ce creează Dynamic este "antiteza a ceea ce a fost creat pentru Bitcoin". Utilizatorul Twitter a spus că, comunitatea are nevoie de mai puține permisiuni și de mai puțină monitorizare. Potrivit lui Lifetheuniverce, ar trebui să li se permită să facă tranzacții fără niciun potențial "veto" din partea unei terțe părți.

Samson Mow, directorul executiv al JAN3, o firmă care susține adoptarea Bitcoin, l-a criticat pe Carter spunând că această mișcare "nu este ceva de care să fii mândru". Pe lângă aceasta, utilizatorul Twitter Benthecarman l-a ironizat și pe Carter pentru că susține ceea ce ei au susținut că este un "software de supraveghere".În ciuda criticilor, Carter și-a menținut poziția, răspunzând acuzațiilor pe Twitter. De asemenea, el și-a numit criticii irelevanți și le-a cerut celor care nu sunt de acord cu investițiile sale să îi dea pur și simplu unfollow pe platforma de socializare. "Dacă aveți probleme cu ceea ce investesc eu sau firma mea, vă rog să mergeți mai departe și să dați unfollow", a scris el pe Twitter. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.