Tradesilvania Airdrops - Participa si castiga

Tradesilvania Airdrops - Participa si castiga
Tradesilvania Airdrops iti ofera oportunitatea sa castigi gratuit criptomonede, NFT-uri si bilete la evenimente Web3.

Daca conceptul de Airdrop iti este inca necunoscut, ti-l explicam noi. Airdrop-urile sunt practic distribuiri gratuite de criptomonede, un fel de giveaway, oferind o oportunitate interesanta de a intra in spatiul crypto sau de a-ti diversifica portofoliul existent.

Participarea este complet gratuita, dar poate uneori va trebui sa completezi un mic task pentru a fi eligibil pentru participare. Stai linistit, sunt lucruri simple precum un follow, un share etc... In ambele cazuri, trebuie sa iti confirmi participarea la airdrop in sectiunea Spotlight din Platforma Tradesilvania (versiunea web) cu un simplu click pe butonul PARTICIP.

Cel mai tare lucru? Toata lumea poate participa! Fiecare utilizator poate participa o singura data intr-o campanie Airdrop. De obicei avem mai multe aidrop-uri in acelasi timp si astfel poti participa la toate.

Cum participi la un Airdrop?

  1. Asigura-te ca faci parte din comunitatea noastra Tradesilvania de pe Telegram.
  2. Acceseaza platforma Tradesilvania (versiunea web) si intra in sectiunea Spotlight. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te acum - este super rapid si usor.
  3. Completeaza criterile de participare, daca exista. Unele aidropuri au taskuri, altele nu au deloc.
  4. Confirma-ti participarea la Airdrop cu un simplu click pe butonul PARTICIP.

Ce faci cu premiile?

Criptomonedele si NFT-urile castigate pot fi transferate in platforma Tradesilvania sau intr-o adresa externa, asa ca ai libertate completa sa faci ce vrei cu ele. Daca criptomoneda castigata nu este disponibila in platforma noastra, o poti pastra in Spotlight sau sa o transferi intr-o adresa externa.

Iar daca ai castigat bilete la evenimente, vei primi pe email invitatia ta gratuita. Tot ce trebuie sa faci e sa mergi si sa te distrezi la eveniment sau conferinta.

Fiecare aidrop va avea intotdeauna un blogpost dedicat unde vei gasi toti pasii si alte informatii relevante. Deci asigura-te ca verifici sectiunea Aidrops de pe site-ul nostru.

Hai si fa parte din comunitatea Tradesilvnia de pe Telegram pentru a fi mereu printre primii care afla de campaniile Airdrop.

🏆 Unul dintre beneficiile de care au parte cei din comunitatea noastra sunt airdrop-uirle exclusiv dedicate membrilor comunitatii, deci nu ai vrea sa ratezi asa ceva. Urmareste-ne pe Twitter sau orice alt canal de social media si fii mereu la curent cu noutatile despre Airdrop-uri si alte lucruri care sigur te vor interesa.