Tradesilvania.com este sponsor oficial pentru Dao Racing la Romanian Endurance Series 2022

Tradesilvania.com este sponsor oficial pentru Dao Racing la Romanian Endurance Series 2022

Tradesilvania.com intra intr-o noua etapa in 2022, prin participarea la curse de anduranta in Romania. Echipa noastra a incheiat un parteneriat cu Dao Racing, o echipa de automobilism care participa la diverse curse competitive din Romania.

Echipa Tradesilvania este primul sponsor din domeniul crypto al echipei lui Dragos Argesanu. Parteneriatul ne ofera sansa sa sustinem performanta si inovatia intr-un sport care ne impartaseste pasiunea pentru tehnologie si perseverenta.

Tradesilvania il sustine pe Dragos Argesanu si echipa sa pe parcursul intregului sezon Romanian Endurance Series. Prima cursa a avut loc intre 5-6 martie 2022, pe circuitul Motorpark Romania, din Adancata, jud. Ialomita.

A doua cursa a avut loc intre 2-3 aprilie, pe circuitul Transilvania Motor Ring, in judetul Mures. Dragos Argesanu si echipa sa au terminat pe locul 1 la categoria GT4 si locul 3 la categoria GT Open.

Tradesilvania este alaturi de echipa Dao Racing pentru inca trei curse din calendarul RES 2022:

  • 25-26 iunie 2022, Transilvania Motor Ring, jud. Mures
  • 27-28 august 2022, Motorpark Romania, Adancata, jud. Ialomita
  • 29-30 octombrie 2022, Motorpark Romania, Adancata, jud. Ialomita

Tradesilvania ofera acces la 51 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!